Joutsenet lentävät Rainbow-tuotteisiin 0

Olemme S-ryhmässä tehneet jo vuosia yhteistyötä Ympäristömerkintä-organisaation kanssa ja Joutsenmerkittyjen Rainbow-tuotteiden valikoima onkin laajentunut vuosi vuodelta.

Joutsenmerkki on meille myönteinen asia monessakin mielessä. Kuluttajille se on selkeä viesti tuotteen ympäristöystävällisyydestä ja laadusta. Tuotekehityksessä se helpottaa meidän työtämme. Kun asetamme Joutsenmerkin vaatimukseksi tuotteita kilpailutettaessa, tiedämme, että tuote on testattu ja täyttää tiukat laatukriteerit.

Sujuvasta yhteistyöstä ja hyvistä tuotteista kertoo myös se, että Ympäristömerkintä-organisaatio valitsi Rainbow Sensitive -kosmetiikkatuotteet syyskuun Joutsenmerkkituotteeksi.

Ympäristöystävällisiä tuotteita

Lanseerasimme Joutsenmerkityt Rainbow kosmetiikkatuotteet keväällä 2010. Sarjaan kuuluivat aluksi shampoot, hoitoaine sekä neste- ja suihkusaippua. Myöhemmin laajensimme sarjaa hiusten muotoilutuotteilla, kasvojenhoitotuotteilla sekä vartalo- ja käsivoiteella.

Nykyisin kauppojen hyllyiltä löytyy Sensitive-kosmetiikkatuotteiden lisäksi Joutsenmerkittyjä Rainbow pehmopapereita, kynttilöitä, aurinkovoiteita, vauvanhoitotuotteita, kosteuspyyhkeitä, intiimihygieniatuotteita, vanuja, kodinpuhdistusaineita, astianpesuaineita ja pyykinpesuaineita.

Tämän vuoden aikana olemme lanseeranneet Joutsenmerkityt Rainbow pyykinpesunesteet, Sensitive aurinkovoiteet sekä laajentaneet pehmopaperivalikoimaamme.

S-ryhmän oma merkki -tuotteista vauvan vaipat, vauvan puhdistuspyyhkeet, lasten aurinkovoiteet ja hiusvaha ovat olleet omassa tuoteryhmässään ensimmäisiä Joutsenmerkittyjä tuotteita Suomessa.

Teksti: Piia Nylund, S-ryhmän päivittäistavarakaupan tuotelaatupäällikkö
Kuva: SOK

Mitä mieltä sinä olet?