Hyllynreuna on täynnä tietoa 0

Kaikissa S-ryhmän ruokakaupoissa on käytössä informatiiviset hyllynreunojen hintaetiketit. Niiden avulla asiakkaiden on helpompi löytää omaan ruokavalioonsa sopivat tuotteet.

Erityisruokavalioihin sopivien tuotteiden ja luomun suosio on kasvussa. S-ryhmän myymälöissä halutaankin auttaa asiakkaita löytämään entistä helpommin erilaisiin ruokavalioihin sopivia tuotteita.

Uusiin etiketteihin on tuotteen nimen, painon ja hintatietojen lisäksi merkitty tuotteen erityisominaisuudet: laktoositon, gluteeniton ja luomu.

Yhtenäisten etikettien taustalla on luomun sekä erityisruokavalioihin sopivien tuotteiden suosion jatkuva kasvu. S-ryhmän asiakkaat ovatkin toivoneet näiden tuotteiden erottuvan hyllyiltä paremmin.

– Halusimme vastata asiakkaiden toivomukseen ja helpottaa ostosten tekemistä. Hintaetiketistä asiakas näkee selkeästi tuotteen nimen ja hintatiedot sekä erityisominaisuudet: laktoositon, gluteeniton ja luomu, ryhmäpäällikkö Veera Vuorinen S-ryhmän päivittäistavarakaupan ketjuohjauksesta kertoo.

Mitä mieltä sinä olet?