Hyvää joulumieltä vähävaraisille lapsiperheille 0

S-ryhmän ruokakaupat osallistuvat Hyvä Joulumieli -keräykseen, jonka avulla annetaan parempi joulu vähävaraisille lapsiperheille. Keräykseen lahjoitetut varat käytetään lahjakortteihin, joilla lapsiperheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla. 

Keräys käynnistyy perjantaina 22.11.2013 ja jatkuu jouluaattoon asti. S-ryhmän ruokakaupat lahjoittavat keräykseen 50 000 euroa. Keräyksen tavoitteena on saada kokoon 1 400 000 euroa.

Keräysrahoilla jaetaan 70 euron arvoisia lahjakortteja yhteensä 20 000 perheelle, joilla on vaikea taloudellinen tilanne, joka johtuu esimerkiksi yksinhuoltajuudesta, pitkäaikaistyöttömyydestä tai sairaudesta. Lahjakorteilla perheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikissa S-ryhmän ruokakaupoissa.

Yritykset ja kuluttajat voivat osallistua keräykseen

  • lahjoittamalla tilille haluamansa summan: FI17 1596 3000 2020 20,
  • lahjoittaa 10 euroa lähettämällä tekstiviestin HJM numeroon 1649912,
  • lahjoittaa 10 euroa soittamalla numeroon 0600 16555 (10,01 € + pvm).

Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen aamu-tv:n ja Yle Radio Suomen kanssa. Hyvä joulumieli -keräyksen kumppaneita ovat S-ryhmän ruokakaupat, K-ruokakaupat ja Lidl.

 

Kuvat: Yle, MLL arkisto/Susa Junnola 

Mitä mieltä sinä olet?