Video: ”Ostaisin kotimaista, jos se olisi edullista.” Meillä on. 2

Kotimaisia elintarvikkeita arvostetaan. Suurin este niiden ostamiselle on hinta. Kotimaista-tuotteet ovat pysyvästi edullisia.

”Ostaisin kotimaista, jos sitä olisi helppo löytää”

Arjen ruokaostoksia tekevä kohtaa kaupassa laajan kirjon erilaisia tuotemerkkejä. Valinnanvara on hyvä asia. Jokaisella on omat mielipiteensä siitä, mikä tekee tuotteesta hänelle sopivan. Harva kuitenkaan jaksaa käydä läpi kaikkien tuotteiden tuoteselosteita ja vertailla niiden yksikkö-, litra- ja kilohintoja.

Kotimaista-tuotteet ovat edullisia ja Suomessa kasvatettuja ja valmistettuja. Ne täyttävät aina Hyvää Suomesta tai Sirkkalehtimerkin kotimaisuusvaatimukset.

Osa tuotteista on ollut olemassa jo ennenkin: nyt ne on nimetty selkeästi. Kotimaista-tuotteet on helppo tunnistaa muiden tuotteiden joukosta. Merkki välittää yhdellä silmäyksellä tiedon, jonka perusteella edullista kotimaista etsivä löytää heti haluamansa.

”Ostaisin kotimaista, jos sitä olisi kätevästi saatavilla”

Mieluinenkin tuote voi jäädä ostamatta, jos tuntuu, että sen hankkimiseksi pitää nähdä ylimääräistä vaivaa.

Kotimaista-tuotteita on aina tarjolla lähellä, niin pienissä kuin suurissakin S-ryhmän ruokakaupoissa ympäri Suomen. Kotimaista-valikoima kattaa kaikki ruoanlaiton perusraaka-aineet.

”Ostaisin kotimaista, jos se olisi varmasti kotimaista”

Laajoille tuotevalikoimille on tyypillistä, että elintarvikkeiden kotimaisuusaste vaihtelee. Yhden valmistajan raaka-aineet ovat kotimaisia, mutta ne on jalostettu valmiiksi tuotteiksi Suomen ulkopuolella. Toinen valmistaja taas ostaa raaka-aineensa ulkomailta, mutta hänen tuotantolaitoksensa ovat Suomessa. Kolmannella osa tuotteista on kokonaan kotimaisia, osa ei.

Kotimaista-merkki takaa, että tuotteet ovat Suomessa kasvatettuja, valmistettuja ja tarjolla suomalaisten asiakkaiden omistamassa kaupassa.

 Kuva: SOK Media

 

2 vastausta artikkeliin Video: ”Ostaisin kotimaista, jos se olisi edullista.” Meillä on.

  1. Juuhan sanoo:

    Ostaisin kotimaista jos vain sitä hyllystä löytäisi! Välillä ei tiedä onko ruotsissa kun iso osa pakkauksisat on vain pakkoruotsilla, suomenkielinen teksti saattaa olla pienellä painettuna pakkauksen takapuolella tai ei ollenkaan. Miksi ensinnnäkin pitää olla ruotsalaisia elintarvikkeita ja toiseksi miksei niihin saa tekstejä suomeksi? Jos sveduille jotain myy niin aivan 100 varmasti pitää olla pakkoruotsimoongerruksella kaikki kirjoitettu vimpan päälle, ei vain toimi toiseen suuntaa, mutta ehkä ei ole tarkoituskaan kun teillähän on tuo pakkoruotsikampanja ollut jo kauan TV-mainoksissa päällä.

Mitä mieltä sinä olet?