Venäjänkieliset Oltermannit revittiin hyllystä 12

Poikkeuksellisen halvat Venäjän markkinoille tarkoitetut Oltermanni-juustot myytiin Prismoista loppuun ennätysajassa.

Prismoihin toimitettiin yhteensä 100.000 kilon Oltermannia, mikä vastaa noin kuukauden normaalimyyntiä.

”Vaikka määrä oli suuri, on venäjänkielinen Oltermanni nyt valtaosassa Prismoja myyty loppuun”, valikoimajohtaja Ilkka Alarotu kertoo.

Pieneen osaan Prismoja juustoja toimitetaan vasta tänään lauantaina 16.8.. Katso lista myymälöistä täältä

Hyötyjä on suomalainen kuluttaja

Osa asiakkaista on ihmetellyt juuston edullista hintaa Oltermannin normaaliin hinnoitteluun verrattuna.

”On erittäin harvinaista, että suomalaisilla elintarvikemarkkinoilla on tällainen tilanne kuin nyt. Tilanne on teollisuuden kannalta ikävä. On kaikkien osapuolien etu, että jos käsiin on jäämässä suuri määrä tuoretuotteita, myydään ne asiakkaille mahdollisimman nopeasti. Halusimme, että hyötyjä tässä tilanteessa on suomalainen kuluttaja”.

Alarodun mukaan on mahdollista, että uusia tuoretuotteita venäjänkielisin tekstein voi tulla Prismojen valikoimiin myös lisää lähiviikkoina.

”Toimimme tässä asiassa joustavasti yhteistyössä teollisuuden kanssa. Katsotaan, mitä tuleman pitää”.

12 vastausta artikkeliin Venäjänkieliset Oltermannit revittiin hyllystä

 1. rahaa löytyy sanoo:

  Saiskohan 55%:sta Oltermanniakin joskus? Maksukykyä löytyy, vaikka olisi näitä kevyttuotteita vastaisesti puolet kalliimpaakin

 2. Tomi Kemppainen sanoo:

  Ilmeisesti Putin juustosta opittiin se, että pantiin ostoraja voille, on se älytöntä kun ihmiset hamstrasivat juustoa kymmeniä paketteja per lärvi.

  • Mikko Sandström sanoo:

   Mikäs siinä on älytöntä? Vuosi siinä oli päiväystä ja kyllä mun taloudella menee helposti 20 kiloakin juustoa tossa ajassa. Olisiko sitä tasapuolisuuden nimissä pitänyt jättää toisillekin?

 3. Tasapuolisuutta ei edes yritetty järjestää sanoo:

  Juustosta ei näkynyt vilaustakaan vaikka pidin silmällä kolmea Prismaa, Kuulemma juustot oli puolessa tunnissa myyty eräästäkin paikasta. Äkkiäkös se loppuu jos jokainen saa kantaa liki ilmaista juustoa sylillisen ulos. Tämä suosi vain niitä varakkaampia asiakkaita joilla on auto käytettävissä, Autottomien olisi lisäksi pitänyt lähteä kauemmas etsimään sopivaa isompaa liikettä, eli siitäkin tulee kustannuksia. Köyhät lapsiperheet ja vähävaraiset vanhukset jätettiin näin ”kivasti” paitsioon.

  • nap sanoo:

   Olisiko nämä myyntipaikat valita sen mukaan onko ihmisellä auto vai ei?
   Kaiken näköisestä sitä jaksetaankin valittaa..

 4. suolatonta _mieluimmin sanoo:

  Tampereella Linnainmaan Citymarketissa oli maan. aamupäivällä Venäjän voita 4pakettia rajoitus. Ei ollut edes ruuhkaa kylmätiskin ympärillä jossa niitä oli vielä melko täysi kylmätiski.Läheisessä Prismassa vasta odottivat , ja sanoivat että ei ole varmuutta saadaanko kuorma.

 5. Mansikki sanoo:

  Suolaton tarjousvoi ei tainnut oikein vetää ostajia, varsinkaan kun se ei ollut laktoositonta? Meidän Prismassamme ei ollut tarjousjuustoja, mutta nyt voita olisi ollut saatavilla vielä illallakin iso kylmälaarillinen.

 6. Outi Hohti sanoo:

  Jukka, vielä ei ole tiedossa, mutta kannattaa seurata viestintäämme.

Mitä mieltä sinä olet?