Venäjä-voi teki juustot – lisää tulee maanantaina 3

Kuten viime viikon Oltermanni-juustot, myös Venäjä-voit katosivat Prisman hyllyiltä ennätysnopeasti. Valion Venäjän markkinoille tarkoitettua 200 gramman suolaamatonta voita toimitettiin perjantaina kaikkiin Suomen Prismoihin. Alkuiltaan mennessä iso osa Prismoista joutui jo myymään ei-oota.

Suolaamaton voi tuli kertarysäyksellä suomalaisille tutuksi.

”Suolaamattoman voin suosio oli suuri. Voierän myynti vastaa tavallisen kuukauden myyntiä”, S-ryhmän marketkaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu kertoo.

Voipaketit myytiin 0,55 eurolla. Asiakkaiden toiveesta tuote rajoitettiin 10 pakettiin per asiakas.

”Olisimme halunneet jo perjantaiksi enemmän voita hyllyihin, mutta emme saaneet. Maanantaina mennessä voita tulee kuitenkin lisää”, Alarotu kertoo.

Valtaosaan myymälöistä lisävoikuorma tulee maanantainpäivän aikana. Tarkempi listaus arvioiduista ajoista, jolloin tuotetta saadaan myyntiin, löytyy täältä.

 

 

3 vastausta artikkeliin Venäjä-voi teki juustot – lisää tulee maanantaina

  1. Jaana Lehtonen sanoo:

    Onneksi on k-supermarketit, jotka tuovat nämä tuotteet myös maakuntiin..

  2. Outi Hohti, SOK sanoo:

    Maria: Voita ja juustoja oli saatavilla vain Prismoissa, sillä myyntiin saadut erät olivat rajattuja ja riittivät täten nippa nappa kaikkiin Suomen Prismoihin.

    Tuotteita ei ole myynnissä pienemmissä myymälöissä, kuten S-marketeissa ja Saleissa, sillä niissä ei ole käsittelytiloja lavana toimitettaville kylmäerätuotteille. Tehokas jakelutapa vain Prismoihin on myös yksi syy tuotteiden poikkeuksellisen halpaan hintaan.

    Jos tilanne ns. pakotetuotteiden osalta jatkuu pitkään ja myyntiin tulee suurempia eriä, on mahdollista, että tuotteita tuodaan myös pienempiin ketjuihin tarjolle.

Mitä mieltä sinä olet?