Marketarkea: S-market Perniö tuntee Facebookin voiman 3

Asiakkaiden iloksi!

S-market Perniön porukalta eivät ideat lopu. Katso esimerkkejä kaupan omilta Facebook-sivuilta

Marketarkea on bloggausten sarja, jossa kurkistetaan tiskin taakse ja hyllyjen väliin. Esittelyssä loistotyyppejä ja oman alansa huippuammattilaisia marketeista ympäri Suomen. Sarjan aloittaa S-market Perniö.

S-market Perniö

…on noin 10.000 tuotteen kauppa Salon kupeessa, pienessä Perniön taajamassa. Meillä on töissä vuodenajasta riippuen 16-28 iloista ja lupsakkaa työntekijää…

Tiimimme työn suola on nimenomaan sitoutunut TIIMI ja sen henki! Työn lomassa heitämme hurttia huumoria niin keskenämme kuin asiakkaidemmekin kanssa.  On myös mukava nähdä työnsä jälki kun myymälä saadaan joka päivä edustuskuntoon ja asiakkaille hymy huulille…

Kehuja ja kiitosta saammekin asiakkailta erityisesti kassapalvelujen ystävällisyydestä ja sujuvuudesta, sekä uuden myymälämme myötä lähiruokavalikoimamme parantumisesta. Myös tempauksemme niin Facebookissa kuin myymälässäkin ovat olleet pidettyjä.

Viimeksi riemu repesi kun työntekijämme Santeri hauskuutti aamukahvilla kertomalla vitsejä omasta päästään. Paljon on muitakin sattumuksia ollut, mutta jääköön ne kertomatta tällä kertaa… 😉

Silloin tekee mieli päästää ärräpäitä, kun työt kasaantuvat liikaa ja tuntuu siltä kuin kiire ei hellittäisi koskaan. Samoin jos pullokoneet temppuilevat tai kassa ei toimi perjantaina illalla saattaa ketuttaa melko lailla!

Lomakauden loppumisen huomaa täällä mökkipaikkakunnalla siitä, että asiakkaat vähenee ja aamut ovat rauhallisempia, koska ihmiset ovat töissä ja koulussa.

Tämän hellekesän ehdottomat myyntihitit olivat raikkaat kivennäisvedet, kuohuvat oluet, hellettä helpottavat jäätelöt sekä herkulliset grillimakkarat.

Tällä hetkellä kaupaksi käyvät koulutarvikkeet, säilöntään liittyvät tavarat ja paikalliset vihannekset..

Toivomme, että tuleva syksy tuo tullessaan edelleen jatkuvat kauniit ilmat ja kanta-asiakkaamme jatkossakin kauppaamme ostoksille.

 

S-market Perniön tunnelmia meille kirjasi ylös marketpäällikkö Jesse Kantonen. Kuvat otti Marika Lehto.

3 vastausta artikkeliin Marketarkea: S-market Perniö tuntee Facebookin voiman

 1. Pärre sanoo:

  aika mielenkiintoista että Salossa lähiruokapalvelut ovat parantuneet ja Lohjalla ne on vaan enteistä huonommat, olen monasti laittanut palautetta kaupalle että toivoisin paikallisten tuottajien tuotteita hyllyille, toiveeni ovat kuitenkin kaikuneet tuntemattomille seinille. Paikallisten leipomoiden, kanaloiden, lihatuottajien tuotteet myydään muualla, ja ilmeisesti näin on tulevaisuudessakin..

  • Jari Karjalainen sanoo:

   Paikallisten tuottajien tuotteita SSO:n Lohjan alueen myymälöihin.
   Lohjan ja Nummelan alueiden Prismojen ja S-markettien hyllyille on viime vuosien aikana saatu mm. paikallisen leipomon J.W Virtasen tuotteita, Lohjan saaressa tuotettua hunajaa, pienpanimotuotteita ja omenamehua.
   Lisäksi löytyy useita hedelmä ja vihanneslähituottajien tuotteita, kuten esim. lähellä tuotettua perunaa, keräkaalia, kurkkua ja nippusipuleita. Lähipäivinä saamme kauppojemme hyllyille Karjalohjalaista omenaa. Niin ja Prismoista löytyy myös Lohjalla paahdettua ja jauhettua kahviakin. Myöhemmin syksyllä valikoimiimme palaa Karkkilassa kasvatettu nauris ja lanttu.
   Lohjan tai Nummelan alueella tuotettujen kanaloiden ja lihatuottajien pakattuja tuotteita emme vielä valitettavasti ole onnistuneet saamaan kauppojemme hyllyille. Lähimmät tulevat Somerolta (kananmunat ja lihatuotteet) ja Perniöstä (lihatuotteet).
   SSO hakee koko ajan uusia lähituottajia Salon, että myös Lohjan ja Nummelan alueen myymälöiden hyllyille. Valitettavasti näiden alueiden tarjonta on tällä hetkellä suppeampaa, kuin Salossa.
   Kaikki Lohjan alueen lähituottajat, ottakaa rohkeasti yhteyttä.
   Terveisin
   Valikoimapäällikkö
   Jari Karjalainen
   jari.a.karjalainen@sok.fi

 2. Mirja Lindström Os Virta sanoo:

  Pienet kilpailut on mukavia, ei tarvii olla isoja voittoja. Tsemppiä kaikille Perniön S – markettien. Jatkakaa samaan malliin.

Mitä mieltä sinä olet?