Autetaan yhdessä: hyvää joulumieltä vähävaraisille suomalaisperheille 3

Voit osallistua keräykseen:

  • Lahjoittamalla keräystilille: FI17 1596 3000 2020 20
  • Soittamalla keräyspuhelimeen: 0600-16555 (10,01€+pvm/mpm/puhelu)
  • Tekemällä tekstiviestilahjoituksen: Tekstiviesti HJM numeroon 16499 (10 €)

S-ryhmän ruokakaupat ovat tänäkin vuonna vahvasti mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä, joka mahdollistaa paremman joulun vähävaraisille lapsiperheille.  Keräykseen lahjoitetut varat käytetään lahjakortteihin, joilla lapsiperheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla.

Keräys käynnistyy perjantaina 21.11.2014 ja jatkuu jouluaattoon asti.

S-ryhmän ruokakaupat ovat lahjoittaneet keräykseen 50 000 euroa. Keräyksen tavoitteena on saada kokoon rahaa 18 000 jaettavan lahjakortin verran.

Lahjakortteja todelliseen tarpeeseen

Keräysrahat jaetaan 70 euron arvoisina lahjakortteina. Lahjakortin saavat perheet, joilla on vaikea taloudellinen tilanne esimerkiksi yksinhuoltajuudesta, pitkäaikaistyöttömyydestä tai sairaudesta johtuen. Lahjakorteilla perheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös kaikissa S-ryhmän ruokakaupoissa.

Keräyksen järjestävät Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto yhdessä Ylen aamu-tv:n ja Yle Radio Suomen kanssa. Hyvä Joulumieli -keräyksen kumppaneita ovat S-ryhmän ruokakaupat, K-ruokakaupat ja Lidl.

Artikkelikuva: Suomen Punainen Risti/Hanna Linnakko

3 vastausta artikkeliin Autetaan yhdessä: hyvää joulumieltä vähävaraisille suomalaisperheille

  1. Nina Sipinen sanoo:

    Meneehän lahjoitukset lyhentämättöminä kaikesta apua tarvitseville perheille? Ja miten se päätetään kuka lahjakortit saa?

  2. Erja sanoo:

    Voiko jonnekin ilmoittaa perheitä, jotka todella tarvitsevat avustusta? On opiskelua, työttömyyttä, sairautta ja lapsia kaiken keskellä.

Mitä mieltä sinä olet?