Aktiviisuusranneke patistaa liikkeelle 0

Tämän joulun suosikkirannekkeet saat edullisesti Prismasta:

  • Cielo Arc 2.0 (myynnissä vain Prismoissa)
  • Polar Loop
  • FitBit Flex

Tutustu Cielo-rannekkeen ominaisuuksiin videolla

HUOM! Kun ostat ranneketta, tarkista:

  • Yhteensopivuus oman puhelinmallisi kanssa, jos haluat synkronoida rannekkeen puhelimeesi.

Itsestään huolehtiminen ja oman kunnon seuraaminen on jo pienoinen trendi. Kotikäyttöön tarkoitettujen kuntoiluvälineiden kauppa käy kuumana ja lihaskuntoharjoittelun suosio kasvaa etenkin nuorten parissa. Prismoissa pienkuntoilun tuotteiden myynti on kasvanut tänä vuonna kolmanneksella viime vuoteen verrattuna.

Kahvakuulien suosio tasoittuu, nyt tulevat foam rollerit ja aktiivisuusrannekkeet.

 Sykemittarin seuraaja

 Aktivisuusrannekkeita on ollut markkinoilla muutaman vuoden ajan. Joululahjahitiksi ne nousivat viime vuonna. Tänä jouluna myynti tullee nousemaan uusiin ennätyksiin: tarjolla on uusia vaihtoehtoja ja hinnat ovat tulleet huomattavasti alaspäin.

Aktivisuusrannekkeet ovat suoraa jatketta sykemittari-innostukselle. Näillä kahdella tuotteella on kuitenkin selkeitä eroja. Siinä, missä sykemittari on usein tosissaan kuntoilevan ja tavoitteellisen sporttaajan apuväline, hyötyvät aktivisuusrannekkeesta kaikki hyvinvoinnistaan kiinnostuneet.

Aktiivisuusranneke mittaa käyttäjänsä liikettä ja tekee sen perusteella johtopäätöksiä:

  • kaloreiden kulutuksesta,
  • perusaktiivisuudesta
  • ja unen rakenteesta.

Uusia käyttötapoja appseilla

Rannekkeen käyttö perustuu mobiilisovellukseen, joka tuo uusia ulottuvuuksia perusmittauksiin. Päivittäinen aktiivisuussaldo synkkautuu sovellukseen bluetoothin kautta ja esimerkiksi eri ajankohtien välinen vertailu ja tavoitteiden asettaminen on mahdollista.

Eri valmistajien rannekkeet eroavatkin toisistaan nimenomaan siinä, mitä mahdollisuuksia sovellus tarjoaa.

Aktivisuusrannekkeiden selkein etu on niiden tuomassa motivaatiossa: ranneke kannustaa käyttäjäänsä liikkumaan iän, pituuden ja painon mukaan lasketun optimaalisen määrän jokaisena päivänä. Se on hyvä juttu, sillä tässä istumatyön ajassa nimenomaan jatkuva liikkeessä pysyminen on  yksi tärkeimmistä hyvää oloa ja terveyttä ylläpitävistä voimista.

Meistä harvan kantti nimittäin antaa periksi jäädä sohvalle, jos päivän liikkumistavoitteesta uupuu vielä 10 prosenttia!

 

Artikkelikuva: Miika Kainu/Alma 360

infokuva

Teksti: Janne Korkkinen, hankintapäällikkö, S-ryhmän marketkauppa

Mitä mieltä sinä olet?