Ruoan hinta laskee Prismoissa: ”suurin käänne vuosikymmeneen” 2

S-ryhmä sitoutuu laskemaan suosituimpien ruokien hintoja. Huomisesta alkaen asiakkaille tärkeimpien elintarvikkeiden hinnat ovat selvästi aiempaa halvemmat Prismoissa.

– Linjaus on suurin strateginen käänne S-ryhmän marketkaupassa vuosikymmeneen. Merkittävä hintojen halpuuttaminen on jo vaatinut paljon tehostamista ja kustannusten karsintaa, kiteyttää SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä.

Pitkä tie edessä

– Työ on nyt siinä pisteessä, että pääsemme aloittamaan hintojen laskemisen kaikissa Suomen Prismoissa. Tiedämme, että se ei vielä riitä. Edessä on pitkä tie. Emme anna periksi. Teemme kaikkemme, jotta meistä tulee edullisin ruokakauppa suomalaisille.

– Samalla kun laskemme ruoan hintoja, pidämme kiinni laajasta valikoimastamme ja parannamme sitä entisestään. Myös kotimaisuus on meille tärkeää: lähes 80 prosenttia tuotteistamme on valmistettu Suomessa, Heikkilä linjaa.

– Me S-ryhmässä olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja henkilökuntaamme. Olemme kysyneet heiltä, miten voimme parhaiten auttaa tavallisia suomalaisia nyt, kun elämme Suomessa todella vaikeita aikoja. Viesti on selvä: arjen ruokaostosten hinta on saatava alas.

Prismoista aloitetaan

Hintojen pudottaminen alkaa sieltä, missä asiakaskohtaamisia on eniten.

– Käytännössä tämä tarkoittaa Prismoja. Saamme arjen avun nopeimmin perille siellä, missä tavoitamme suurimman määrän asiakkaita ja missä oma tehokkuutemme mahdollistaa hintojen alentamisen, kertoo Heikkilä.

– Edullistaminen on osuustoiminnan perustehtävä. Ainoa tarkoituksemme on tavallisten suomalaisten auttaminen, Heikkilä summaa

Lisää aiheesta Patarummussa huomisaamuna 19.1.

2 vastausta artikkeliin Ruoan hinta laskee Prismoissa: ”suurin käänne vuosikymmeneen”

  1. viking sanoo:

    Jos ”ruokakaupan” edullisuutta vertaa niin pitää ottaa huomioon myös kaupan sijainti ja joutuuko sinne menemään autolla. Prismat on todella suuria sekatavarakauppoja joten optimaallinen ruokakauppa se ei tietääkseni ole.

    Voidaan sanoa ruoka on ainoa ”tuote” joka pitää itse käydä ostamassa ja noutamassa kaupasta.

  2. Valistunut Kuluttaja sanoo:

    No mitäs nuo tuotteet siten ovat? Listoja esiin… Lehdissä puhutaan vain ruisleivästä, maidosta ja juustosta. Ei ihan viitti alle puolen euron säästön vuoksi (nykyisen ostopaikan normaalihinnan tienoilla) ajella Prismaan katsomaan mitä ne loput alennetusta valikoimasta on. Pahoin pelkään, että sellaista mitä ei jääkaappiini juuri koskaan eksy, tai sitten jotain omaa halpismerkkikuraanne joka ei muuten käy kaupaksi.

    Kuluttaja vaatii tietoa, eikä mitään hämyisiä kutkutteluja leuan alta.

Mitä mieltä sinä olet?