Halpuutimme hintoja 11

Ruoan hinta laski Prismoissa

 • Yli 400 tuotteen hinta laskee Prismoissa maanantaina 19. tammikuuta.
 • Hintojen lasku on huomattava ja vaihtelee tuotteittain.
 • Vaikka suurimmat hinnanalennukset ovat Prismoissa, laskee S-marketeissakin yli 100 tuotteen hinta.
 • Tutustu oman myymäläsi uusiin hintoihin Foodie-palvelussa.

Ruoan hinnalla on merkitystä meille kaikille. Haluamme syödä hyvää, mutta halvalla. Hyvä mutta halpa ruoka ei kuitenkaan ole ollut tarpeeksi monen saatavilla.

Tähän on tultava muutos.

Ruoan hinnasta on hyvä keskustella avoimesti. Lähes kaikkien suomalaisten mielestä ruoka on Suomessa kallista.  Ruoan hintaan vaikuttaa moni asia, esimerkiksi verotus. Olivat syyt mitkä tahansa, hinta-asialle on tehtävä jotain heti. Etenkin nyt, kun monilla meistä on huoli tulevaisuudesta: rahan, ajan ja voimien riittämisestä.

Me S-ryhmässä päätimme ryhtyä toimeen.

Siirrymme kiihdytyskaistalle

Osuuskaupat on perustettu yli 110 vuotta sitten tuottamaan todellisia etuja ja hyötyjä asiakasomistajillemme eli tavallisille suomalaisille. Meidän tehtävämme on aina ollut ruoan hinnan halpuuttaminen.

Nyt viemme halpuuttamisen kiihdytyskaistalle.

Laskemme yli 400 tuotteen hintaa Prismoissa tänään. Nämä tuotteet ovat niitä, joita suomalaisissa kodeissa käytetään eniten, kuten maitoja, leipiä, lihoja ja juustoja. Oltermannin jatkuvasti voimassa oleva hinta on nyt alle viitosen ja Reissumies maksaa alle 40 senttiä.

Tiedämme, että maito on tärkeä tuote suomalaisille lapsiperheille. Laskimme siis myös maidon hintaa. Rasvaton Kotimaista-maito maksaa nyt Prismoissa 65 senttiä.

Työtä riittää – tavoite on kirkas

Tiedämme, että tämä ei vielä riitä. Teemme kaikkemme, jotta voimme jatkossakin edullistaa hintojamme kaikissa ketjuissamme. Se on pitkä tie. Olemme tosissamme. Emme anna periksi.

Vaikka halpuutamme hintoja, haluamme samaan aikaan parantaa valikoimaamme ja tuotteiden laatua.

Meillä on tarjolla paljon luomua, lähiruokaa ja muita paikallisia tuotteita. Erikoisruokavalioita noudattavatkin löytävät meiltä tarvitsemansa. Tuotteistamme lähes 80 prosenttia on valmistettu Suomessa.

Se on siis mahdollista: hyvää mutta halpaa suomalaista ruokaa suomalaisten asiakkaiden omistamasta kaupasta.

p.s: Olen ollut S-ryhmässä töissä 20 vuotta. Olen ylpeä ja onnellinen siitä, että saamme olla yhdessä aloittamassa tätä vuosikymmenen tärkeintä käännettä.

11 vastausta artikkeliin Halpuutimme hintoja

 1. Ulla-Maija Seppä sanoo:

  Asiakasomistajat eivät saa tasavertaista kohtelua halpuuttamisessa, sillä eihän meillä täällä periferioissa ole Prismoja. Mutta onneksi on Kyläkauppa Keskinen.

 2. Paula sanoo:

  Prismaa ei lähellä ole.S-market on lähikauppamme, joten toivottavasti hinnat laskisivat myös siellä. Tänään ei ainakaan mitään muutosta vielä näkynyt.

 3. Jarno Mangell sanoo:

  Mikä hiton halpuutus? Ei se ole mitään suomea. Onneksi ei tarvitse S-ryhmän rivoissa enää roikkua, kun Lidl on ollut jo pitkään järjestään halvempi ja palvelutasoltaan ihan samaa kamaa.

 4. Juhani sanoo:

  Halpuuttamiseen tarvittiin se, että Lidl´illä on kohta 10 % markkinaosuus. Tähän saakka kansa on uskonut korttien voimaan, mutta silmät ovat auenneet kukkaron kevenemisen myötä. Oligopoli horjuu, tulisipa veilä Carrefour!

 5. keijo sanoo:

  Olisi kiva myös nähdä samalla lista kaikista tuotteista joiden hinnat nousivat. No kappakuiteistahan ne hyvin näkyy. Ei mitään vaikutusta.

 6. Henrik sanoo:

  Hintoja ei voi halpuuttaa, (jätetään halpuuttaminen sanana nyt tästä kommentista pois). Tuote on joko halpa tai kallis, hinnat ovat korkeita tai alhaisia. Ette myy hintoja, joten ne eivät voi olla kalliita tai halpoja. Halpuutitte siis tuotteita.

  • Outi sanoo:

   Manu, tuotteiden hinnat muuttuvat ja elävät jatkuvasti, ihan normaaleista raaka-ainehintojen muutoksista, satokausista ym. riippuen. Halpuutetuilla tuotteilla hinta on pysyvästi alempi, se erottaa ne muista. Kaikki S-ryhmän ruokakauppojen hinnat voit helposti tarkastaa osoitteessa http://www.foodie.fi

Mitä mieltä sinä olet?