Halpuutimme Prismoissa hieman lisää: katso lista 19

Asiakkaat ovat ottaneet Prisman halpuutetut tuotteet ilolla vastaan. Kiitos siitä!

Lisäbonuksena päätimme halpuuttaa jo kertaalleen halpuutettujen suosikkituotteiden hintaa hieman lisää. Halpuuttaminen on jatkuvaa, ja hinnat pysyvät jatkossakin alhaalla.

Torstain yllätyksenä halpuutetun hinnan sai klassikkotuote Sininen Lenkki kaveriaan Punaista Lenkkiä unohtamatta.

Mm. näitä Prisman hintoja viilasimme:

 • Reissumies nyt 0,37€
 • Oltermanni nyt 4,88€
 • Skyr-rahkat nyt 0,98€
 • Kotimaista sika-nauta jauheliha (700g) nyt 3,09€

Ja uusina tuotteina:

 • Sininen Lenkki  1,97€
 • Punainen Lenkki 1,89€

Katso koko 33 tuotteen lista.

 

Kuva: Ralf Nyberg

19 vastausta artikkeliin Halpuutimme Prismoissa hieman lisää: katso lista

 1. Ritva koski sanoo:

  Jospa vielä laktoosittomia tuotteita halpuutettaisiin lisää! Ja broilertuotteita sekä naudan jauhelihaa myös.

  • Arttu sanoo:

   Eihän naudan jauheliha maksanut kuin korkeintaan 5 eur/kg ennen halpuuttamista paikallisessa Prismassa (Kajaani), vielä tammikuun alkupuolella. Sitten hintoja piti kai nostaa että niitä voidaan halpuuttaa. Sika-nauta oli vielä halvempaa, vaan onneksi kohta aletaan päästä entiseen tasoon, vielä kun vähän viilaavat alaspäin tuota korotettua hintaa. Reissumies oli täällä välillä 35 senttiä/ps Lidlissä ja Prismassa, vaan nyt on taas Prisman hintaa näköjään nostettu. Skyrillä yritetään saada sentin pari Lidlin euron hinnan alle, vaan eipä tuolla ole merkitystä kun halvempia maitotuotteita yleensä ostan. Yhdessä Prisma on vielä pärjännyt, appelsiineja pitää tälläkin viikolla lähteä ostamaan 59 senttiä/kg.

 2. Maini Tarjama sanoo:

  Miksi noita hintoja ei laskettu sale liikkeissä, siellä tulee käytyä useemmin, Prisma on kuitenkin jonkun verran kaukana missä asun.

  • Outi Hohti sanoo:

   Maini, tätä moni harmittelee. Hinnanalennukset aloitetaan Prismoista, koska siellä tehokkuushyödyt saadaan nopeasti siirrettyä hintoihin. Muita ketjuja ei kuitenkaan unohdeta: työ on alussa vasta.

 3. Ripa Reipas sanoo:

  On harhaanjohtavaa, että puhutaan kaikista s-ryhmän liikkeistä kun todellisuudessa hintojen alennukset ovat vain prismoissa. Koska saataisiin hintojen alennukset myös s-marketteihin?

  • Outi Hohti sanoo:

   Ripa, tämä on tosi hyvä kommentti. Yritämme itse olla tarkkana kun uutisoimme ja kerromme asiasta, mutta mediat eivät ihan aina ole. Tästä pahoittelut. Nämä hinnat ovat siis voimassa vain Prismoissa, mutta halpuuttamistyötä on tarkoitus jatkaa ja toteuttaa myös muissa ketjuissa. Hommia riittää!

 4. ulla sanoo:

  No niin tosiaan s-marketeissa Eipä Suuria muutoksia! Joutuu ajamaan 100km jos meinaa Saada halvemmalla.

   • Asu missä haluat, mut älä muille valita siitä! sanoo:

    Maalaiset valittaa, oli asiat miten vaan … tontit, talot ja asuminen taitaa olla teillä paljon edeullisempia – siinä ei silloin haittaa enää mitä yks reissumies tai oltermanni maksaa. Muuttakaa prismojen naapureiksi, niin ettepä enää tarttee autoakaan kauppareissuille ja loppuu tää maalaisten ainainen narina.

    • ssssssss sanoo:

     Niin. Ja kotimaista ruokaa et halua syödä. Vai kukas ne maat ja elukat siellä maalla hoitaisi. Toisaalta kivahan se ois yhteiskunnan maksamalla joukkoliikenteellä ajella Prismaan.

 5. jäsen sanoo:

  Ei kyllä kannata autolla lähteä Prismaan näiden takia. Mieluummin kävisin lähikaupassani S-marketissa. Toivottavasti alennukset näkyvät myös siellä. Ellei, on pakko lisätä Lidlissä käyntejä. Sinnekin onneksi pääsee kävellen.

  Olisi toivottavaa, että Salessakin olisi alennettuja hintoja näiden perustuotteiden kohdalla.

 6. Pieni Tuloinen sanoo:

  Päätimme perustaa liikkeen perheitten kesken Helsingissä, että boikotoimme Prismaa niin kauan, kuin laktoosittoman rasvattoman maidon hintaa ei alenneta! Perheelle ruokaa tehdessä laktoositonta maitoa käytetään koko ruokaan yhden kärsiessä laktoosi-intoleranssista. Säästämme näin kuukaudessa sievoisen summan.

  Hinnassa on kohtuuton ero tavalliseen maitoon nähden, siksi tässä myös säästää eniten, kun ostaa ruokansa sieltä mistä maidon saa edullisimmin.

 7. Heikki sanoo:

  Kuinka tyhmiä ihmiset voi olla. Voisin luetella kymmeniä elintarvikkeita joiden hintoja on nostettu viimeisen kuukauden aikana. Joidenkin hinta on noussut jopa yli 4 euroa / kilo.

 8. Heikki Kurru sanoo:

  Halpuutusta kerrakseen. Ruis maksaa vilelijän kuivurilla n.170 e/tn ja leipä S-ryhmän rosvokaupan hyllyllä n.3500-4500 e/tn. Ruisleipään käytetään ruisjauhoja, suolaa, hiivaa ja vettä eikä muuta. Hävetkää S-ryhmä. Te olette rikollisia….

 9. Asko Vainio sanoo:

  Täytyy sanoa että olen pettynyt s- ryhmään, Ryhmässä selvästi halveksitaan eläkeläisiä ja muita pienituloisia. Tämä käy ilmi siitä että kun vertaa hintoja ryhmän sisällä niin joka tuotteessa hinta on edullisin prismoissa, seuraava taso on s-marketeissa ja kaikkein kalleinta on ns. lähikaupoissa Alepa, Sale ym, joissa asioivat mm. pienituloiset ja liikuntarajoitteiset, ja vanhukset. He saavat aina maksaa kallimman mukaan ihan härskisti

  Onneksi on Lidl

  • Outi sanoo:

   Hei Asko, ikävä kuulla pettymyksestäsi. Olet oikeassa siinä, että Prismat ovat S-ryhmän edullisin ketju. Tämä johtuu siitä syystä, että Prismassa myyntimäärät ovat suuria ja toiminta tehokasta. Tämä mahdollistaa alhaisemman hintatason. Pienemmissä kaupoissa kuluja syntyy suhteessa enemmän, ja tästä syystä hinnatkin ovat hieman korkeammat. Olemme kuitenkin panostaneet hintatason edullisuuteen kaikissa ketjuissamme. Halpuutimme S-marketeissa toukokoon alussa yli 400 tuotteen hintaa, ja noin sadan tuotteen hinta laski myös pienmyymälöissä. Kaikki asiakkaamme ovat meille yhtä tärkeitä. Siksi huolehdimme siitä, että kukin ketjuistamme pärjää hintavertailussa samantyyppiseen kilpailevaan kauppaan verrattuna.

 10. anita sanoo:

  miksi ette mainosta nyt että Alepassa saa kaikki punalaputetut tuotteet klo 21-23 välisenä aikana -60%

Mitä mieltä sinä olet?