S-market Rantakadusta Vuoden leipäkauppa 2015 0

Paikallisleipä on oleellinen osa S-ryhmän ruokakauppojen tarjontaa, myös muualla kuin Joensuussa.

Valtakunnan tasolla yli 500 leipomoa toimittaa tuotteitaan S-ryhmän ruokakauppoihin.

 

Joensuun keskustan S-market Rantakatu on palkittu Vuoden leipäkauppana. Suomen Leipuriliitto paikallisyhdistyksineen valitsi Vuoden leipäkaupan nyt jo 19. kertaa.

Valinnan teki raati, johon kuului kuului Fazer Leipomot Oy:n senior customer marketing manager Taru Pajula, myyntineuvottelija Mai Britt Jaakkola Leivon Leipomosta, toiminnanjohtaja Kaisa Mensonen Leipätiedotus-yhdistyksestä, Elintarviketieteiden seuran viestintä- ja talousassistentti Terhi Virtanen sekä Suomen Leipuriliiton toimitusjohtaja Mika Väyrynen.

Paikallisuus esillä

S-market Rantakatu sai raadilta kiitosta muun muassa tuotteiden merkitsemisestä ja siitä, että paikallisia erikoistuotteita nostetaan hyllyillä hyvin esille.

Raadin mukaan S-market Rantakatu tarjoaa asiakkailleen hyvin hoidetun leipäosaston, jonka runsas valikoima tulee valtakunnallisista, alueellisista ja paikallisista leipomoista. Tarjolla olevat tuotteet ovat valtaosin Suomessa valmistettuja. Paikallisia tuotteita tuodaan hyllynreunoissa esiin erityisellä ”Työtä Pohjois-Karjalasta” -merkillä.

Hyvää informointia

Suurta kiitos S-market sai siitä, että leipäosaston tuotteet ovat selkeästi esillä ja siten asiakkaan helposti löydettävissä. Kuluttajan informointiin on panostettu muutenkin; esimerkiksi harvemmin toimitettavista tuotteista on ilmoitettu toimituspäivät. Osaston hyllypäädyissä ovat tarjolla kausituotteet, jotka näin tulevat hyvin asiakkaiden ulottuville.

S-market Rantakadun leipäosaston työntekijät Marketta Muhonen ja Pekka Alitupa palkittiin hyvästä työstä kultamitalein, ja kultamitalin sai myös Pohjois-Karjalan Osuuskaupan aluepäällikkö Ari Piiroinen.

Onnittelut S-market Rantakadulle ja koko Osuuskauppa PKO:n väelle!

leipäkauppa3

Harvemmin toimitettavista tuotteista ilmoitetaan toimituspäivät

leipäkauppa1

Erikoistuotteet ovat omana esillepanonaan

 

leipäkauppa4

Paistopistetuotteita on kattava valikoima

 

Artikkelikuvat: Antti Oksa

Mitä mieltä sinä olet?