Halpuuttaminen ei jää kesälomalle: nyt laskevat grillattavien hinnat 11

Halpuutamme omasta pussista!

Meiltä on monta kertaa kysytty, kuka halpuutuksen maksaa. Joutuuko suomalainen tuottaja maksumieheksi?

Ei joudu. Vara halpuuttamiseen nipistetään kaupan omasta katteesta.

Nauti siis halpuutetuista kotimaisista herkuista hyvillä mielin.

Aloitimme halpuuttamisen tammikuussa laskemalla yli 400 asiakkaillemme tärkeän tuotteen hintaa Prismoissa. Kevään aikana olemme halpuuttaneet lisää: gluteenittomia tuotteita, luomukaritsaa ja monia muita asiakkaidemme suosikkeja.

Halpuuttaminen on silti vielä alussa. Nyt kesähalpuutamme Prismoissa muun muassa kotimaisten grillimakkaroiden ja -lihojen sekä janojuomien hintoja.

Grillattavaa hyvään hintaan

Halpuutusvuoroon pääsevät nyt myös kymmenet tutut ja rakastetut kotimaiset grillimakkarat: esimerkiksi kestosuosikki Atrillin hinta laskee 0,99 euroon ja Atrian Wilhelm-grillimakkarat eri makuvaihtoehtoineen maksavat koko kesän 1,97 euroa.

Grilliin on saatavissa myös paljon halpuutettua kokolihaa, etenkin possua ja broileria eri muodoissaan. Muun muassa kilon painoisten kotimaisten Viljaporsaan Fileepihvi Florida -pakkausten uusi hinta on 6,99 euroa.

Uudempaa tarjontaa kesähalpuuttamisessa edustavat esimerkiksi Saarioisten Grilliwursti-raakamakkarat, 3,49 euroa/pakkaus. Sekä raakamakkaroiden että luomulihatuotteiden kysyntä on vahvassa kasvussa S-ryhmän ruokakaupoissa.

Toiveita kuunnellen

Halpuuttaminen on saanut innostuneen vastaanoton.

– Näemme nyt, että päätökset omien toimintojemme tehostamisesta ja investointien vähentämisestä kantavat hedelmää. Säästyneiden rahojen siirtäminen hintoihin on näkynyt selvästi asiakkaidemme ostoskoreissa, valikoimajohtaja Ilkka Alarotu toteaa.

– Asiakkaamme ovat antaneet meille runsaasti palautetta halpuuttamisesta. Olemme saaneet niin kiitoksia kuin kehittämisehdotuksiakin. Kuuntelemme palautetta herkällä korvalla ja toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan.

Vielä ennen kesälomia halpuutuksen piiriin tulee ainakin yksi asiakkaiden paljon toivoma tuoteryhmä.

Löydät kaikki S-ryhmän ruokakauppojen tuotteet ja hinnat Foodiesta.

Artikkelikuva: Thinkstock

11 vastausta artikkeliin Halpuuttaminen ei jää kesälomalle: nyt laskevat grillattavien hinnat

 1. Jussi-Pekka Luotonen sanoo:

  Halpuuttaminen sanana kuulostaa samalta kuin halventaminen- aliarvioiminen.
  Mielestäni ruokaa pitäisi arvostaa !

  • Outi sanoo:

   Hei Jussi-Pekka, ja kiitos viestistäsi. Halpuuttaminen sanana jakaa kovasti mielipiteitä ja siitä keskustellaan – hyvä niin. Mutta missään nimessä sanaan ei ole ladattu sellaista merkitystä, etteikö ruoka olisi aina tärkeä ja arvokas asia. Hintoja halpuutetaan, ruoan arvoa ei.

 2. anne sanoo:

  No Citymarketista saa tälläkin hetkellä Coca.Colaa 4pll 5€, ettei teillä limu halpaa ole halpuutuksen jälkeenkään!

  • Santtu sanoo:

   Citymarketin Hinta voimassa
   27.4.2015 – 30.4.2015. S-ryhmän halpuutetut hinnat pysyvästi voimassa. Aina voi tietysti juosta Citymarketin tarjousten perässä ja todeta että tuote on loppu tai tarjous päättynyt

   • anne sanoo:

    Limu tarjous on aika usein voimassa, enkä minä ainankaan juokse tarjouksen perässä, vaan ostan silloin, kun kohdalle sattuu ja koskaan en ole törmännyt tilanteeseen, että tarjoustuote on loppunut, Citymarketti on kalliimpi, kuin Prisma monissa tuotteissa, mutta plussatarjoukset ovat edullisia! Halpuuttaminen on hieno juttu, mutta alkaa kyllästyttää, kun mitään muuta ei kaupan seinällä mainosteta, kuin Oltermannia, maitoa ja ruisleipää!!!

 3. Petri sanoo:

  Hinnat pysyköön samana, mutta sisäänostohinnat korkeammaksi – tukekaa kotimaisia tuottajia ja heidän arvokasta työtään! Maksan mielelläni enemmän, jos tiedän, että kotimaiset tuottajat saisivat isomman osuuden kaupan hinnasta.

  • Outi sanoo:

   Huomenta Petri, ja kiitos viestistä. On ihan totta, että tuottajien asema on tällä hetkellä tosi tiukka ja ymmärrämme huolen hyvin. Toivotaan, että löydämme yhdessä koko ruokaketjun osalta ratkaisuja tilanteeseen. Parhaiten suomalaista tuottajaa voi meistä jokainen tukea kotimaista ruokaa ostamalla.

 4. Miihkaili sanoo:

  Kallista on vieläkin. Kariniemen broilerin jauheliha lähes 10 € kilo. Kun kilpailijoilla 7,5 € kilo. Tätä ihmetellyt jo jonkin aikaa.

 5. harri.kartano sanoo:

  kapanossi grillimakkarat hinta alas alle 2egeä ettei tartte ostaa jauhomakkaroita kiitos

Mitä mieltä sinä olet?