Suuri kestokassiäänestys on nyt käynnissä! 5

Suuri kestokassiäänestys on käynnissä Prisman Facebookissa! Tykkää ja äänestä 12 herkullisesta ruokateemaisesta kuosimallista suosikkejasi. Toteutamme 8 tykätyintä kassia ja ne löytyvät kaupoistamme vuoden lopulla. Äänestysaika on 22.5.–29.5.

Kestokasseja myytiin viime vuonna yli 900 000 kappaletta. Kätevät ja monikäyttöiset kassit ovat löytäneet paikkansa ostostenteon ohella myös esimerkiksi ranta- ja pyykkikasseina. Onpa joku istuttanut niihin pienen ”kannettavan” kotipuutarhankin!

Kassin koko on 440 x 390 mm ja materiaali erittäin kestävää polypropeenia.

>> Siirry kestokassiäänestykseen tästä.

Kuva: SOK Media

5 vastausta artikkeliin Suuri kestokassiäänestys on nyt käynnissä!

 1. bestcleanproteinfoods sanoo:

  ei oikein näy se kotimainen kannattamminen esimerkiksi marimekko kuosit kasseista silläkin säästyisi kotimaisia työpaikkoja antaakseen marimekon toimittaa konsernille kauppakassit

  • Outi Hohti, SOK sanoo:

   Kiitos palautteesta. Kyllä näidenkin kassikuosien suunnittelu ihan ehtaa kotimaista työtä on. Oikeassa olet siinä, että myös Marimekon kuosit olisivat erittäin tyylikkäitä tässä tarkoituksessa.

 2. rane sanoo:

  Kaikki pitää tunkea feispuukkiin, en perkule liity naamakirjaan jonkun kassiäänestyksen vuoksi….!

 3. Pertti karjalainen sanoo:

  Mitä kaikkea sana HALPUUTUS pitää sisällään?Olen tosi utelias,haluan vastauksen S ryhmän tiedottajalta.

  • Outi sanoo:

   Hei Pertti, tässäpä tulee toivomasi vastaus 🙂 Halpuuttaminen pitää sisällään sen, että S-ryhmän marketkaupassa on sitouduttu alentamaan jokapäiväisten ruokaostosten hintaa. Tämä tehdään omista kuluista säästämällä eli omasta katteesta tinkimällä. Säästö on ohjattu suosituimpien ruokien hintoihin kaikissa ketjuissa, tosin voimallisimmin halpuuttaminen on alkanut Prismoissa ja S-marketeissa, joissa molemmissa 400 tuotteen hinta on halpuutettu. Prismoissa tammikuulla, S-marketeissa toukokuulla.

Mitä mieltä sinä olet?