Ruoan verkkokauppa houkuttelee helppoudellaan 0

S-ryhmän tarjoamat ruoan verkkokaupan palvelut

Pääkaupunkiseutu:

  • Prisma Kaari Kannelmäki, DriveIn-noutopiste, kotiinkuljetus 3-5 km säteellä
  • Alepa Kauppakassi toimittaa verkosta tilatut ostokset pääkaupunkiseudun lisäksi Klaukkalaan, Nurmijärvelle ja Tuusulaan. Alepan noutopiste Vantaalla.
  • Helsinki-Vantaan lentokentällä noutolokerikko.

Tampere: Prisma Lielahti, noutopiste

Lahti: S-market Sokos Lahti, kotiinkuljetus

Kuopio: S-market Keilankanta, kotiinkuljetus

Iisalmi: S-market Iisalmi, noutopiste ja kotiinkuljetus

Varkaus: Sale Päiviönsaari, noutopiste

Oulu: Sale Raksila, noutopiste ja kotiinkuljetus

S-ryhmässä ruoan verkkokauppaa on rakennettu pitkäjänteisesti jo viiden vuoden ajan. Nyt työ alkaa kantaa hedelmää, sillä yhä useampi kokeilija on siirtynyt verkkokaupan vakituisemmaksi asiakkaaksi.

Uusia toimipisteitä on avattu palvelemaan ruoan verkko-ostajia, ja myynnin kasvulukemat kertovat monen palvelua kokeilleen myös tykästyneen.

Meillä S-ryhmässä ruoan verkkokauppapalveluiden tarkoituksena on tarjota asiakkaalle mahdollisuus valita, miten hän ruoan haluaa ostaa. Ostamisen tulee olla aina helppoa, tapahtuipa asiointi sitten myymälässä tai verkossa.

Noutopalvelun kysynnässä kovaa kasvua

Ruoan verkkokaupassa kysyntää löytyy sekä noutopalvelulle että kotiinkuljetukselle. Noutopalvelussa asiakkaan kokoaman ostoslistan tuotteet on kerätty hänelle valmiiksi noudettavaksi parhaiten sopivaan, etukäteen valittuun aikaan. Tietyssä aikaikkunassa tapahtuva kotiinkuljetus taas on tärkeä elämää helpottava palvelu muun muassa monelle vanhukselle ja pienten lasten kanssa kotona olevalle vanhemmalle.

Tällä hetkellä S-ryhmän ruoan verkkokaupan myynnistä noin 2/3 tulee kotiinkuljetuksesta ja 1/3 noutopalvelusta. Noutopalvelun asiakasmäärät ovat lisääntyneet ja se kasvaakin tällä hetkellä näistä kahdesta palvelumuodosta vahvemmin.

Verkko-ostamisen kynnys

Suomessa hyviä ruokakauppoja löytyy jokaisen läheltä, ja niissä on helppo asioida. Ensimmäistä ruoan verkkokaupan tilausta tehdessä voi tuntuakin, että tilaamiseen menee suhteellisen paljon aikaa.

Kerran rakennetun ostoslistan voi kuitenkin tallentaa, ja omat suosikkituotteet löytyvät nopeasti, kun ne on merkinnyt itselleen muistiin. Parasta on se, että listaa voi tehdä missä vain omalla älypuhelimella tai tietokoneella. Ostaminen helpottuu huomattavasti  sen jälkeen, kun ostoslistan on tehnyt muutaman kerran.

Taatusti tuoretta

Monia askarruttaa myös tuotteiden tuoreus. Sen osalta ei voi tehdä kompromisseja. Jos asiakas saa verkon kautta huonolaatuisia tuotteita, loppuu tilaaminen kuin seinään. Siksi verkkokaupan keräilijät koulutetaan huolehtimaan tarkasti siitä, että asiakas saa aina tuoreet ja laadukkaat tuotteet.

Pyrimme myös siihen, että hinta ei olisi kenelläkään kynnys ruoan verkko-ostamiseen. Tuotteiden keräilystä ja kotiintoimituksesta veloitetaan pieni lisämaksu, mutta tilattavien tuotteiden hinnat ovat täysin samat kuin myymälöissämme.

Näin pääset alkuun:

  • mene sivustolle foodie.fi ja valitse oma myymäläsi sivuston ylälaidasta
  • tarkista onko ruoan verkkokauppa saatavilla omalla asuinalueellasi
  • lataa puhelimeesi Foodie.fi –mobiilisovellus, ja S-ryhmän ruokakaupat ovat aina taskussasi ostoslistojen, hintojen ja reseptien kera

 

Artikkelikuva: Alepa Kauppakassi

infokuva

Teksti: Matti Torniainen, verkkokaupan päällikkö, S-ryhmän marketkauppa

Mitä mieltä sinä olet?