Amerikkalaiset huippumerkit kaikkiin Suomen Prismoihin 13

Starter-, Danskin- ja Cheetah-vaatteita voi ostaa kaikista Suomen Prismoista 26.9. alkaen

Tutustu merkkeihin täällä tai Prisma.fi:ssä

Huomaathan, että tuotteita ei ainakaan ensivaiheessa voi tilata verkkokaupasta

Kuluneella viikolla mediaa ja yleisöä puhuttanut Ampris on Prisman uusi pukeutumisen konsepti.

Konseptin keulakuvat Erja Häkkinen ja Tomas Brolin paljastivat  Ampris-lanseerausjuhlissa, että Ampris jalkautuu Suomen kaikkiin 64 Prismaan lauantaina.

Ensi vaiheessa Ampris kattaa kolme amerikkalaista huippubrändiä eli Starterin, Danskinin ja Cheetahin. Ne tarjoilevat laadukasta ja tyylikästä, mutta halpaa urheilu- ja katumuotia.

Prismalla on tuotemerkkien yksinmyyntioikeus Suomessa.

Voiko Prisma olla katu-uskottava?

Ampris-konseptin lanseeraus on ollut Suomen oloissa poikkeuksellinen markkinointioperaatio. Uusia tuotemerkkejä on markkinoitu ennakkoon näyttävästi televisiossa, ulkomainoksissa ja sosiaalisessa mediassa.

Erja Häkkinen ja Tomas Brolin pyydettiin lanseerausyhteistyöhön, jotta Ampris synnyttäisi enemmän keskustelua. Ampris on kuitenkin S-ryhmän marketkaupan oma konsepti.

– Haluamme mitata, kuka ja mikä saa määritellä laadun ja katu-uskottavuuden. Pitääkö muodin tulla Ruotsista, jotta se voi olla kiinnostavaa? haastaa S-ryhmän marketkaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu.

Vähemmän nynnyilyä, enemmän asennetta

Amerikkalaiset huippumerkit suomalaisesta perhemarketista kukkarolle sopivaan hintaan. Se on yhdistelmä, jonka S-ryhmä tuo nyt kaikkien suomalaisten ulottuville.

– Uskomme vakaasti hypermarketien tulevaisuuteen. Tuomme nyt ja lähitulevaisuudessa paljon uutta, kiinnostavaa ja ajanmukaista tarjontaa valikoimiimme. Näemme, että vaikeassa taloustilanteessa tarvitaan uudistumista ja rohkeita panostuksia. Vähemmän nynnyilyä, enemmän pilkettä silmäkulmaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme piristystä trendikkäiden, laadukkaiden ja edullisten tuotteiden muodossa, Ilkka Alarotu summaa.

Muutakin uutta & jännittävää tulossa

S-ryhmä haluaa erottua massasta tuomalla Prismoihin brändit, joita ei ole ollut aiemmin saatavilla Suomessa.

– Liikunta ja ulkoilu ovat keskeinen osa hyvinvointia. On tärkeää, että mahdollisimman monilla on mahdollisuus nauttia niistä. Etenkin nuorilla ja lapsiperheillä sporttivaatteiden kulutus voi olla kovaa, mutta budjetti rajallinen. S-ryhmän vastaus tähän on kestävien ja halpojen vaatteiden tarjoaminen Amerikanska kläder, billiga priser -hengessä.

Valikoimajohtaja Alarodun mukaan Prisman uudistuminen ei jää tähän. Lähitulevaisuudessa tiedossa on lisää kansainvälisesti tunnettuja, kiinnostavia merkkejä myös muun muassa klassisemman tyylin ystäville.

Artikkelikuva: SOK Media

13 vastausta artikkeliin Amerikkalaiset huippumerkit kaikkiin Suomen Prismoihin

 1. Seppo sanoo:

  Prisma harhaanjohtaa ihmisiä, esim. Starterin tuotteet ovat olleet saatavilla Suomessa jo usean vuoden ajan. Myös Prismoihin tulevat ”katu-uskottavat” Starter tuotteet ovat halpoja kopioita verrattaessa jo Suomessa myynnissä olleisiin tuotteisiin. Narikkatorilla ollut Prisman Ampris Showroom myi erittäin huono laatuisia ilmeisesti lisenssillä valmistettuja Starter tuotteita, joilla ei ole mitään tekemistä oikean Starterin kanssa. Hyi!

  • Outi sanoo:

   Moi Seppo, kiitos viestistä! Starter-tuotteita ei ole aikaisemmin myyty näin laajamittaisesti Suomessa. Verkkokaupoista niitä toki on voinut tilata tännekin.
   Prisma myy yksinoikeudella aitoja, oikeita Starter-tuotteita. Tuotteita on myynnissä kaksi eri linjaa: Blue label ja Black label.
   Jos tuotteiden laadussa on huomautettavaa, ottaisimme tiedon mielellämme tänne meille. Näin pääsemme viemään palautetta eteenpäin ja tilanne voidaan korjata. Olemme tarkkoja siitä, että kaikki uudet merkkimme vastaavat niille annettuja laatulupauksia.

   • Tinde Koo sanoo:

    Hahahaa Starteria on myynnissä kivijalkakaupoissa tälläkin hetkellä, joten valehteluahan tämä on. Nämä tuotteet ei myöskään tule Starterilta (ole Starteria) vaan valmistuttajana tuotteissa mainitaan S-ryhhmä/ SOK.

    • Outi sanoo:

     Jep Tinde, sen verran pitää tarkentaa, että tosiaan pienemmässä mittakaavassa tuotteita voi jostakin löytyä. Näin isosti, valtakunnallisesti ja koko ketjun leveydeltä tämä on kyllä uutta Suomessa.

 2. asdf sanoo:

  ”Amerikanska kläder, billiga priser” minkä ihmeen takia pakkohurritettuja iskulauseita???!!

  • Antti sanoo:

   syy on varmaa tässä: ”Tomas Brolin pyydettiin lanseerausyhteistyöhön” eli eiköhän toi Tomas ole nimestä päätellen joku suomenruotsalainen ja heillehän ei tunnetusti mikään ole täkeämpää kuin ruotsin kieken tuputtaminen.

    • johnny sanoo:

     Mikähän tämä ns. ”jippo” tässä on? Ärsytetään kuluttajia tarkoituksella pakkoruotsin avulla, itse jätän jo tuosta syystä nämä tuotteet väliin..

 3. Noora sanoo:

  Kovasti mainostettua. Menin paikalliseen prismaan ajatuksena ostostella Danskin tuotteita. Niitä oli kokonaiset 2 eri vaatetta otettu myyntiin. Pitkähihainen juoksupaita yhdessä värissä, sekä yhdet melko huonolaatuisen tuntuiset housut. Tässäkö se oli ?

 4. Outi sanoo:

  Moikka Noora, kuulostaa kyllä erikoisen vähältä. Olisikohan käynyt niin, että eivät ole ehtineet esille? Kerrotko, missä Prismassa kävit?

Mitä mieltä sinä olet?