Esittelyssä urheilusankareiden Starter 2

Starter-vaatteita saa nyt ensimmäistä kertaa myös Suomesta!

Tutustu valikoimaan omassa Prismassasi tai osoitteessa Prisma.fi (tuotteet esillä 26.9. alkaen)

NHL, NBA, NFL, MLB – mitä yhteistä niillä on? Ne ovat yhdysvaltalaisia joukkueurheilun huippuliigoja, ja kaikki tekevät yhteistyötä Starterin kanssa.

Starter-tähtilogon tunnistavat joukkuelajien ystävät kautta maailman. Se esiintyy lippalakeissa, T-paidoissa ja urheilutakeissa rinta rinnan maailman tunnetuimpien urheiluseurojen tunnusten kanssa.

Ensimmäisinä Starter-yhteistyön oivalsivat yhdysvaltalaiset Major League Baseball -joukkueet. Vuosi oli 1976, ja Starter muuttui hetkessä amatööripelaajien urheiluvaatetoimittajasta ammattilaisseurojen fanituotevalmistajaksi ja luottovaatettajaksi.

Todellinen läpimurto tapahtui, kun Starter keksi valmistaa baseball-pelaajien perinteiset puuvillatakit näyttävästä satiinista. Tiimitakeista tuli heti hitti niin pelikentillä kuin katumuodissa.

Pian Starterin urheiluvaatteet näkyivät myös NBA:n koripalloilijoiden, NFL:n jalkapalloilijoiden, NHL:n jääkiekkoilijoiden, Kanadan CFL-jalkapalloilijoiden, 150 eri college- ja yliopistoseuran pelaajien ja olympiaurheilijoiden yllä. Miljoonat fanit kaikkialla Pohjois-Amerikassa ottivat idoleidensa tyylin omakseen. Etenkin Starter-lippiksistä ja -takeista tuli himoittuja keräilykohteita.

Starterin suosio vain jatkuu ja laajenee: nykyään Starter on Yhdysvaltain neljänneksi suurin urheilu- ja vapaa-ajanvaatemerkki. Sitä myydään yli 25 maassa. Tuotevalikoima on laajentunut kattamaan perinteisten joukkuelajien lisäksi ahkerasti treenaavien uimareiden, juoksijoiden, fitness-harjoittelijoiden, tennispelaajien ja pyöräilijöidenkin tarpeet. Lisäksi Starter on kytkeytynyt musiikin ja elokuvien maailmaan mm. Will Smithin ja hiphop-tähtien kautta.

Ei ihme, että Starter-lähettiläiden rooliin ovat heittäytyneet amerikkalaisen jalkapallon supertähti Eric Decker, NBA-koripalloilija Kevin Love, NFL-seura Dallas Cowboysien pelinrakentaja Tony Romo ja Pittsburgh Penguinsien ykkössentteri Sidney Crosby.

Vuoden 2015 Starter-kasvoksi valittiin Yaisel Puig, joka pelaa Major League Baseball -seura Los Angeles Dodgersissa.

Artikkelikuva: SOK Media

2 vastausta artikkeliin Esittelyssä urheilusankareiden Starter

  1. Tinde Koo sanoo:

    Langat repsottaa, brodeerausjälki on ihan hirveetä, lippa on löysä ja lippis on väärän mallinen.
    Hinta 12 euroa? Onko nää jotain teidän omia painatuksia? Oon ostanu Beyond Storesta 35€ tosi hyviä lippiksiä

  2. Outi sanoo:

    Moi Tinde. Onpa ikävä kuulla! Kyse on aidoista Starter-tuotteista, ei mistään omista jäljitelmistä. Olemme tarkkoja Starter-tuotteiden laadusta ja haluamme selvittää poikkeamat samantien. Siksi olisikin tärkeää saada palautteesi mahdollisimman yksityiskohtaisesti tiedoksi. Laittaisitko ystävällisesti tarkempaa selvitystä osoitteeseen patarumpu@sok.fi, niin voimme käydä asiaa läpi?

Mitä mieltä sinä olet?