Oman ruokaympyränsä valtiaat 0

Terveellisestä ruoasta on ravitsemissuosituksia, mutta terveellisyys tuntuu tarkoittavan meille jokaiselle vähän erilaisia ruokia ja valintoja. Toiset suosivat tuoreita raaka-aineita, toiset pyrkivät vähentämään punaisen lihan syömistä, kun taas jotkut pyrkivät syömään vanhan kunnon ruokaympyrän mukaisesti.

THL:n tutkimuksen mukaan syömme huomattavasti terveellisemmin kuin 30 vuotta sitten, mutta ravitsemissuositukset toteutuvat vain harvan ruokavaliossa hyvin. Lue lisää Helsingin Sanomien uutisesta.

Kasviksista me olemme joka tapauksessa innostuneet ja sen huomaa myös hedelmä- ja vihannesosastolla. Pieni poika valitsee palsternakkaa äidin opastuksella ja useisiin ostoskärryihin nostellaan appelsiinipusseja ja muita satokauden tuotteita. Suomalaisille oudompi persimonikin on nostanut suosiotaan. Asiakkaiden tarinoiden perusteella ihmiset tietävät melko hyvin, millainen ruoka heille parhaiten sopii.

Video: SOK MEDIA

Mitä mieltä sinä olet?