Sunnuntaisin saa nyt tuoretta leipää 2

Lähes kaikista S-ryhmän ruokakaupoista saa jatkossa tuoretta leipää myös sunnuntaisin. Hyllyiltä voi valita sunnuntaina leivottuja Vaasan Ruispaloja, Vaasan Rouheviipaleita, Maalaisviipaleita ja Moniviljaviipaleita sekä Vaasan Kauratyynyjä.

– Sunnuntaitoimitukset aloitetaan näillä tuotteilla, mutta tavoitteena on, että tuoreen leivän sunnuntaitarjonnasta saadaan jatkossa vielä monipuolisempi, valikoimajohtaja Antti Oksa SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksesta kertoo.

Sunnuntain suosio on uusien aukioloaikojen myötä vahvistunut ja siitä onkin muodostamassa tärkeä kauppapäivä.

– Monet tykkäävät käydä sunnuntaisin kaupassa ja hoitaa rauhassa alkavan viikon ruokaostokset, Oksa sanoo.

Kaupalla on ollut tekemistä pysyä sunnuntain kasvavien asiakasmäärien tahdissa, etenkin tuoretuotteiden tarjonnan suhteen. Eniten parannettavaa on ollut leipäosastoilla, eikä sunnuntaina leivottua leipää ole ollut tähän asti tarjolla.

– Asiakkaat ovat toivoneet jo pitkään, että saisivat sunnuntaiostoksilta mukaansa tuoretta leipää, joten on hienoa, että voimme vihdoin täyttää toiveen, Oksa iloitsee.

Sunnuntaisin tuoretta leipää saa kaikista Prismoista, valtaosasta S-marketteja sekä lähes kahdestasadasta pienmyymälästä (Sale/Alepa ja ABC-myymälät).

 

Kuva: Vaasan Oy

2 vastausta artikkeliin Sunnuntaisin saa nyt tuoretta leipää

Mitä mieltä sinä olet?