Klassinen miestenvaatemerkki Cottonfield nyt Prismoissa 0

Tutustu Cottonfieldin tuotevalikoimaan!

Prisman miesten pukeutumisvalikoimaa täydentämään tullut tanskalainen Cottonfield on tunnettu korkeasta laadusta ja viimeistellyistä yksityiskohdista. Merkki lanseerattiin vuonna 1986 Pohjois-Tanskan merellisissä maisemissa, mikä näkyy edelleen vaatteiden luonnonmukaisissa väri- ja materiaalivalinnoissa.

Cottonfieldin vaatteet ovat sekä raikkaita että ajattomia ja siksi merkin eri mallistojen vaatteita on helppo yhdistellä toisiinsa. Rennon tyylikkäät vaatteet sopivat sekä arkeen että työhön ja istuvat hyvin pohjoismaiselle vartalolle.

Prismoissa on nyt yksinoikeudella saatavilla Cottonfieldin oxford-kauluspaitoja, ruutupaitoja, lyhyt- ja pitkähihaisia t-paitoja, neuleita, collegepaitoja sekä chinoja ja farkkuja. Myöhemmin keväällä Prismoihin tulee merkin kesämalliston lyhythihaisia kauluspaitoja, t-paitoja, sortseja, ohuita neuleita, vaarinpaitoja ja pikeepaitoja.

 

 

Kuva: SOK MEDIA

Mitä mieltä sinä olet?