Suosittu tanskalainen naistenvaatemerkki Jackpot nyt Prismoissa 0

Prismaan tulleen tanskalaisen Jackpotin malliston kampanjakasvona on tanskalainen näyttelijä Birgitte Hjort Soerensen.

Tutustu Jackpotin tuotevalikoimaan.

Katso, mitä tuotteet näyttävät mainoksessa.

Prisman pukeutumisvalikoimaan tullut tanskalainen laatumerkki Jackpot on tunnettu erityisesti käsinmaalatuista kukkakuoseista, raidoista sekä naisellisia muotoja kunnioittavista ja vartalolle hyvin istuvista vaatteista. Värimaailma on selkeä, skandinaavinen ja luonnonläheinen. Merkki on lanseerattu 1974.

Jackpotin vaatteiden suunnittelussa panostetaan laatuun. Materiaaleissa suositaan luonnonmateriaaleja kuten luomupuuvillaa. Vaatteet ovat ajattomia ja merkin eri mallistojen vaatteita on helppo yhdistellä toisiinsa. Rennot ja raikkaat vaatteet sopivat moneen käyttötarkoitukseen, työhön ja vapaa-aikaan.

Prismoissa on nyt yksinoikeudella saatavilla Jackpotin trikoopaitoja, puseroita, neuleita, mekkoja ja housuja sekä muita pukeutumisen perustuotteita. Kesämalliston mekot, sortsit, T-paidat ja topit saapuvat Prismoihin myöhemmin keväällä.

Kuva: SOK MEDIA

Mitä mieltä sinä olet?