S-ryhmän kaupat palvelevat laajasti läpi juhannuksen: tarkista oman kauppasi aukiolo 3

Mitä ruoaksi juhannuspöytään?

Kuinka sidotaan kunnon juhannusvihta?

Järjestäisitkö mökillä vaikka olympialaiset?

Kaikki vinkit parhaaseen keskikesän juhlaan Yhteishyvän juhannuksen teemasivuilta

Noin 800 S-ryhmän ruokakauppaa pitää ovensa auki juhannuspäivänä. Osa kaupoista on auki sunnuntain aukioloajoilla ja osa hieman suppeammilla aukioloilla. Useat kaupat ovat totuttua myöhempään auki myös juhannusaattona.

Oman kaupan tarkat aukioloajat kannattaa tarkistaa S-kanavalta.

– Asiakkaamme arvostavat sitä, että he voivat käydä kaupassa joustavasti silloin, kun se heille parhaiten sopii. Meidän kauppamme olivat laajasti auki myös esimerkiksi pääsiäisenä ja asiakkaita riitti. Uskon, että myös yötöntä yötä juhliva kansa hyödyntää laajempia aukioloaikoja,  kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu toteaa.

Juhannus on kesän tähtihetki

Sale Hurissalo Osuuskauppa Suur-Savon alueella on auki 24 tuntia vuorokaudessa: juhannuksen aukiolo alkaa aatonaattona ja kauppa sulkee ovensa seuraavan kerran vasta maanantai-iltana.

Juhannus lyö kovan vauhdin kaikkien tuotteiden menekkiin, joten kaikkeen pitää varautua. Jos on aurinkoista, niin vauhtia tulee erityisesti jäätelöihin ja juomiin.

– Odotukset juhannuskaupasta ovat korkealla. Juhannus on meidän vuoden tähtihetki. Siinä vaiheessa viimeistään kesä käynnistyy vauhdilla, Salepäällikkö Jorma Tikka juttelee

Uutista muokattu 20.6.2018: Vanhentunut aukioloaikataulukko poistettu, lisätty linkki S-kanavalle, josta voi tarkistaa kauppojen ajantasaiset aukioloajat.

3 vastausta artikkeliin S-ryhmän kaupat palvelevat laajasti läpi juhannuksen: tarkista oman kauppasi aukiolo

  1. kalle heino sanoo:

    Taitaa olla vuosiluku olla pielessä,,, aikataulussa. Elämme vuotta2017

Mitä mieltä sinä olet?