Videokooste: Ruoka-Kalevalaa kirjoitettiin SuomiAreenalla 0

Ruokakalevala.fissä jokainen käyttäjä voi jakaa omia ruokatarinoitaan ja nähdä muiden tarinoita.

Lisäksi palvelu kokoaa yhteen #ruokakalevala- ja #suomiruoka-tunnisteella varustettuja kuvia, twiittejä ja postauksia.

Siellä missä ruokaa ja puhetta, siellä myös unohtumattomia tarinoita. Suomalaista Ruoka-Kalevalaa kirjoitettiin tänä vuonna myös SuomiAreenalla Porissa.

Oman lusikkansa soppaan heittivät tällä kertaa muun muassa ulkoministeri Timo Soini, perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula, kansanedustajat Timo Harakka ja Matti Vanhanen, arkkipiispa Kari Mäkinen sekä toimittaja Riku Rantala.

Ruoka-Kalevalan YouTube-kanavalta löydät filmatisoituna tukun muita unohtumattomia suomalaisia ruokatarinoita.

S-ryhmän, Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran ja Marttaliiton yhteistyössä toteuttama Ruokakalevala.fi-nettipalvelu ja sen keräämistä tarinoista syntyvä Ruoka-Kalevala-kirja kokoavat yhteen suomalaisten ruokamuistoja ja -kokemuksia.

Ruokakalevala.fissä jokainen käyttäjä voi jakaa omia ruokatarinoitaan ja nähdä muiden tarinoita. Lisäksi palvelu kokoaa yhteen #ruokakalevala- ja #suomiruoka-tunnisteella varustettuja kuvia, twiittejä ja postauksia.

Kuva: SOK Media

Mitä mieltä sinä olet?