Stoppi kuittirumballe: sähköinen kassakuitti on nyt täällä 0

Katso video sähköisen kassakuitin toiminnasta

Lisää infoa palvelusta löydät täältä

Tiesitkö, että S-ryhmän toimipaikoissa kuluu vuosittain kuittipaperia noin 81 000 kilometriä, eli kahden maailmanympärysmatkan verran?  Iso osa tästä on turhaa jätettä, sillä moni meistä heittää kassan tulostaman kuitin suoraan roskakoriin. Nyt tälle höpsölle touhulle tulee stoppi, kun S-ryhmä ottaa käyttöön mobiilissa toimivan sähköisen kassakuittipalvelun.

Palvelu on ensimmäinen näin laajasti toimiva sähköinen kassakuittiratkaisu Suomessa. Sähköisen kassakuittipalvelun myötä S-ryhmän asiakas voi ottaa halutessaan  käyttöönsä paperikuitin rinnalla toimivan sähköisen kassakuittiarkiston tai luopua kassalla tulostettavista kuiteista kokonaan. Sähköiset kassakuitit ovat selattavissa S-ryhmän S-mobiili-kännykkäsovelluksessa ja S-kanavan Oma S-kanava -osiossa lähes välittömästi ostotapahtuman jälkeen.

”S-ryhmän tehtävänä on tuottaa asiakasomistajillemme arkea helpottavia palveluja. Sähköinen kassakuitti laittaa stopin turhalle paperirumballe, kestää paperikuittia paremmin aikaa eikä voi kadota vahingossa”, asiakkuusjohtaja Pekka Malmirae SOK:lta kertoo.

Sähköinen kassakuittipalvelu on käytössä seuraavissa ketjuissa:

  • S-market, Prisma, Sale ja Alepa
  • Sokos ja Emotion
  • Kodin Terra ja ABC

Sähköisen kassakuitin saa kaikista ostoksista, joista on kirjattu Bonukset eli joiden yhteydessä on käytetty S-Etukorttia. Kokonaan paperittoman kassa-asioinnin edellytyksenä on S-Etukortti Visa, koska tieto paperittomasta asioinnista tallennetaan S-Etukortti Visa –kortin sirulle.

Sähköinen kassakuitti otetaan käyttöön joko S-mobiilissa tai kirjautumalla S-kanavan Oma S-kanava -osioon. Kokonaan paperittomaan kassa-asiointiin siirtyessä asiakkaan tulee käydä päivittämässä S-Etukorttinsa sirutieto S-ryhmän itsepalvelupisteistä löytyvässä S-Etukorttipäätteessä.

 

Kuva: SOK Media

Mitä mieltä sinä olet?