Muoti kuuluu myös lapsille – Prisman lastenvaatevalikoima uudistuu 2

Tutustu lastenvaatevalikoimaan

Lasten arkivaatteita kuluu paljon. Koska lapsille pitää hankkia usein vaatteita, pitää niiden olla laadukkaita, käytännöllisiä ja kohtuuhintaisia. Prisma vastaa nyt lapsiperheiden tarpeisiin uudistuneella, kiinnostavalla ja edullisella lasten muodilla.

Lasten pukeutumisen valikoimaa on Prismoissa uudistettu pikkuhiljaa syksystä 2016 asti. Suurin muutos näkyy nyt, kun uudistuneiden valikoimien vaatteet löytyvät kaikista myymälöistä.

– Prisma on monelle perheelliselle kiinnostava ostopaikka, koska saman katon alta saa helposti sekä lastenvaatteet että ruokaostokset. Uudistustyön myötä haluamme varmistaa, että vastaamme jatkossakin yhä useampien perheiden tarpeisiin löytää lapsilleen muodikkaita, yllättäviä, hauskoja ja laadukkaita vaatteita edulliseen hintaan, pukeutumisen valikoimajohtaja Päivi Hole hehkuttaa.

Kehitystyössä on erityisesti kiinnitetty huomiota hinta-laatusuhteeseen. Lapsiperheet käyttävät lastenvaatteisiin vuoden aikana keskimäärin 400 euroa, selviää TNS Gallupin viime vuoden TNS Mind Altas-tutkimuksesta.

– Erityisesti lasten vaatteisiin käytettävä summa on pienentynyt merkittävästi viime vuosina. Kasvaville lapsille pitää hankkia vaatteita usein, joten hinnan ja laadun välinen suhde korostuu ostokriteerinä, Hole painottaa.

Satsausta ekologisiin vaihtoehtoihin

Prisman lastenvaatteet on tehty elämistä ja leikkimistä varten. Valikoimissa on kattavasti vaihtoehtoja sisä- ja ulkopukeutumiseen sekä reilusti jalkineita.

Vauvojen vaatevalikoimaa on muodistettu ja hintoja laskettu reippaasti. Ciraf-merkillä on muun muassa bodeja tuplapakkauksissa sekä collegesettejä.

– Panostamme jatkossa yhä enemmän myös ekologisiin vaihtoehtoihin. Esimerkiksi vauvojen kotimaisen Hilla-merkin tuotteet ovat sataprosenttista luomupuuvillaa. Valikoimassa on myös kattavasti rakastettuja Muumi-tuotteita, jotka valmistetaan ensi syksystä lähtien luomupuuvillasta, Päivi Hole kertoo.

Lisäksi Ciraf- ja House-merkeiltä löytyy kierrätetystä puuvillasta tehtyjä tuotteita. Tuotteet tunnistaa Cyklo-merkistä.

Leikki-ikäisille on Ciraf-merkkisiä muodikkaita ja edullisia vaatteita trikoosta collegeen. Valikoimassa on myös kattavasti lisenssituotteita kuten Ryhmä Hauta ja Frozenia.

Koululaisille on ajanmukainen tummasävyinen valikoima, josta löytyy muun muassa maksineuletekkia, farkkua, trikooneuletakkia ja jumppalegginsejä.

Prisma on käytetyin lastenvaatteiden ostopaikka

Prisma on suomalaisten mieluisin vaatteiden ostopaikka. Monelle Prisma on myös ensisijainen lastenvaatteiden ostopaikka.

Prisman asiakaspaneelin tuloksista selviää, että Prisma oli selvästi käytetyin ostopaikka kaiken ikäisten lasten vaatteissa. Kysely toteutettiin kesäkuussa 2016.

Tärkeimmät ostoperusteet olivat lasten vaatteiden mitoitus ja oikeat koot, hyvä hinta-laatusuhde, laadukkaat materiaalit, käytännöllisyys, helppo puettavuus sekä edullisuus.

– Prisma on merkittävä lastenvaatteiden myyjä ja uskon, että sen rooli lapsien pukijana edelleen kasvaa, Hole sanoo.

2 vastausta artikkeliin Muoti kuuluu myös lapsille – Prisman lastenvaatevalikoima uudistuu

    • Tiina Leppiniemi, SOK sanoo:

      Heippa Carola,

      Prisman uudistetun lastenvaatevalikoiman mainoksessa kuuluva musiikki on räätälöity mainosta varten. Musiikin sovitus on Markku Mäkelän käsialaa, laulaja on Jaakko Aukusti.

Mitä mieltä sinä olet?