Tule rakentamaan tulevaisuuden ruokakauppaa! 0

Klikkaa Ruokamanifesti-kyselyyn ja kerro mielipiteesi

Mikä on sinulle tärkeintä, kun teet valintoja ruokakaupassa? Pitääkö kaupassa olla aina kaikkia kasviksia? Entä mikä ruokaostosten tekemisessä on vaikeaa? Millaisia palveluja toivoisit kaupalta tulevaisuudessa?

Muun muassa näistä asioita kysytään juuri julkaistussa Ruokamanifesti-kyselyssä, jossa suomalaiset pääsevät kertomaan, mitkä asiat heille ovat ruoassa tärkeitä, millaista ruokaa he haluavat tulevaisuudessa syödä ja millaisessa ruokakaupassa asioida.

Suomalaisten ideat esiin

Ruokamanifesti-kysely on jatkoa S-ryhmän maaliskuussa järjestämälle Maailman kekseliäin ruokamaa -trendihautomolle, jossa keskeiset ruoka-alan asiantuntijat, päättäjät ja vaikuttajat tuottivat Ruokamanifestin teema-aihiot.

Seuraavaksi ajatuksia jalostavat kuluttajat kyselyn avulla.

– Nyt kaikilla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa siihen, millainen tulevaisuuden ruokakauppa on. Toivomme todella, että mahdollisimman monet vastaavat kyselyyn, jotta saamme erilaiset näkemykset, toiveet ja ajatukset kattavasti kuuluviin, kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo.

Mielipiteistä jalostuu Ruokamanifesti

Kyselyn vastausten avulla teesiaihioista jalostetaan kevään ja kesän aikana Ruokamanifesti, joka julkaistaan SuomiAreenassa heinäkuun 10. päivä.

Tekemällä ja julkistamalla Ruokamanifestin S-ryhmä haluaa käydä ruokakeskustelua sidosryhmiensä kanssa, nostaa tervettä ylpeyttä omasta ruokakulttuuristamme sekä rakentaa suomalaisen ruoan ja ruokakaupan tulevaisuutta.

– Tavoitteenamme on, että Ruokamanifesti näkyy tulevaisuudessa konkreettisina tekoina S-ryhmän ruokakaupoissa, Alarotu sanoo.

Kuva: Lari Lappalainen

Mitä mieltä sinä olet?