S-kaupat auki koko juhannuksen 0

Tarkista aukiolot

  • Oman kaupan aukiolon voi tarkastaa täältä

Ruokakaupat ovat vielä edellisvuottakin laajemmin auki ennen juhannusta ja sen jälkeen.

900 S-ruokakauppaa on auki juhannuspäivänä, mikä on 100 enemmän kuin viime vuonna. Noin 50 myymälää ympäri Suomen on auki 24/7 koko juhannuksen.

Kauppoja auki 24/7

Ympäri vuorokauden oviaan auki pitävät ruokakaupat sijaitsevat noin 30 kunnan alueella. Käytännössä ne ovat Suomen suurimmissa kaupungeissa ja suurten teidän varsilla ABC-liikennemyymälöiden yhteydessä.

– Asiakkaiden kannalta koko ajan auki olevat myymälät ovat keskeisillä paikoilla kaupunkien keskustoissa tai sopivasti suosittujen mökkireittien varrella. Juhannusostokset voi siis tehdä kätevästi vaikka iltamyöhään, suunnittelupäällikkö Ville Verronen S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo.

Ympärivuorokautista aukioloa kokeillaan juhannusaattoa edeltävinä päivinä muun muassa Limingantullin Prismassa Oulussa ja Kuopion Prismassa. Myös Kannelmäen Prisma Helsingissä on auki koko ajan.

– Jos tulee tarve käydä vaihtamassa grilli uudempaan malliin vaikka juhannusyönä, niin Prismassa se onnistuu, Verronen vinkkaa.

Ei enää juhannusruuhkia!

Viime juhannus todisti, että laajoille aukiololle on tilausta.

– Kun kaupat ovat laajasti auki, myös juhannuksen kaupparuuhka helpottuu. Juhannuksen voi aloittaa joustavasti, kun kaupassa voi käydä silloin kuin se parhaiten itselle sopii, Verronen toteaa.

Oman juhannuskaupan aukiolot kannattaa aina tarkistaa etukäteen, sillä juhannuksen aukioloajat vaihtelevat myymälöittäin. Juhannusaattona isoimmat kaupat ovat pitkään auki. Juhannuspäivänä osa myymälöistä on kiinni.

Juhannussunnuntaina useimmissa myymälöissä palataan arkeen ja kaupat ovat normaalisti auki.

Mitä mieltä sinä olet?