Lahjoita jouluiloa vähävaraisille lapsille – Prisman verkkokauppa ja Hope ry yhteistyöhön 0

Tutustu Hope ry:n toimintaan

Lahjoita paketti Prisman verkkokaupan kautta

Prisman verkkokaupan kautta kuka tahansa voi vaivattomasti toimia joulupukkina: asiakkaat voivat lahjoittaa joululahjoja pääkaupunkiseudun vähävaraisille lapsille.

Kyseessä on Prisman verkkokaupan ja pääkaupunkiseudun Hope ry:n yhteistyö, jota kokeillaan nyt ensimmäistä kertaa. Hope ry on äitien perustama järjestö, joka tukee vähävaraisia lapsia ja nuoria 19 paikkakunnalla.

– Me haluamme tarjota ihmisille helpon tavan tuottaa jouluiloa lapsille. Yhteistyötä kokeillaan nyt pääkaupunkiseudulla, mutta jos ihmiset innostuvat tästä, voidaan sitä harkita myös muualla, vastuullisuuspäällikkö Senja Forsman S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo.

Kun lahjan ostaa 17.12. mennessä, se ehtii vielä aatoksi perille.

– Myös myöhemmin tulleet lahjoitukset toimitetaan perille. Onhan osa pukin lahjoista aina tullut vähän myöhässä, Forsman huomauttaa.

Lahjalista auttaa valitsemaan toivotun paketin

Lahjaksi voi ostaa minkä tahansa verkkokaupan tuotteen, mutta sivustolle on myös koottu lista, jossa on erityisen toivottuja lahjoja.

Lahjoittaminen onnistuu, kun valitsee ostosten toimitustavaksi Hope ry:n. Tuotteet toimitetaan verkkokaupasta Hope ry:lle, joka huolehtii lahjojen paketoinnista ja toimittamisesta vähävaraisille lapsiperheille.

Kuva: Hope ry

Mitä mieltä sinä olet?