Usein kysyttyä: Mistä Rainbow-nimi tulee? 1

S-kuluttajaneuvontaan tulee vuosittain tuhansia palautteita. Asiakkaat kysyvät muun muassa S-ryhmän oma merkki -tuotteiden käytöstä, tuoteselosteista ja tuotteiden alkuperästä. Julkaisemme kerran kuukaudessa useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Mistä ihmeestä Rainbow-nimi tulee?
Rainbow on S-ryhmän vuonna 1967 rekisteröimä tuotemerkki. Englanninkielinen nimi on peräisin pohjoismaisesta hankintayhteistyöstä, jonka tavoitteena oli kehittää yhteinen tuotemerkki. Rainbow toimikin jonkin aikaa pohjoismaisena tuotemerkkinä, mutta vakiintui lopulta vain Suomeen.

Ensimmäinen Rainbow-tuote oli Rainbow rusinat, minkä jälkeen tuoteryhmiä laajennettiin säilykkeisiin ja muihinkin elintarvikkeisiin. Rainbow-tuotemerkki on puolueeton ja kantaaottamaton. Rainbow-nimellä viitataan tuotemerkin tavoitteeseen koota yhden sateenkaaren alle useiden eri tuoteryhmien tuotteita.

Mistä löydän tietoa Kotimaista-, Rainbow- tai X-tra-tuotteista netissä?
Kaikkien S-ryhmän myymälöiden valikoimat ja tuotteiden hinnat löytyvät Foodie.fi-internetsivustolta. Klikkaa ensin nettiosoitteeseen www.foodie.fi. Sivun ylälaidasta voit valita myymälän ja tarkastaa tuotehaulla, löytyykö kyseinen tuote sen valikoimista.

Kuva: Anssi Vuohelainen

Yksi vastaus artikkeliin Usein kysyttyä: Mistä Rainbow-nimi tulee?

  1. Heikki Tanskanen sanoo:

    Raibow tahranpoistoneste 250 ml. Käyttöohje on varoitusetiketin alla. Etiketti ei irtoa rikkoutumatta ja käyttöohje lukukelvoton.

Mitä mieltä sinä olet?