Uusi farkkumerkki iJeans yksinoikeudella Prismaan 0

Tutustu iJeans-valikoimaan sekä street-muodin muihin uutuuksiin Prisman sivuilla.

Prisma tuo Suomessa yksinoikeudella myyntiin kanadalaisen iJeans-farkkumerkin. Kevään ja kesän mallisto koostuu naisten ja miesten farkuista, farkkutakeista, paidoista ja kevyistä neulepuseroista. Niistä voi yhdistellä kokonaisuuksia, joissa voi suunnata yhtä hyvin terasseille, festareille kuin toimistoonkin.

iJeansin kaltaisia rohkean särmikkäitä vaatteita Prismassa ei ole aiemmin ollut. Naisten mallistossa nähdään eri väristä revittyä ja ehjää denimiä, struktuuripintoja ja leikkauksia, jotka korostavat naisellisia muotoja.

– iJeans täydentää Prisman valikoimaa uudella aluevaltauksella. Rennoissa iJeans-vaatteissa näkyvät ajankohtaiset trendit, ja tyyli on rosoisempaa kuin Prismassa on totuttu näkemään, kertoo valikoimapäällikkö Nina Paavilainen S-ryhmän vähittäiskaupasta.

Kevään ja kesän mallistossa on esimerkiksi eri tavoin revittyjä farkkuja, korkeita vyötäröitä ja olkapäät paljaaksi jättäviä ohuita neuleita.

– Uskomme, että iJeans kiinnostaa nuoria aikuisia, mutta ajattomat mallit sopivat kaikenikäisille.

Farkkuja rohkeaan ja hillitympään makuun

Tumma denim on lisännyt suosiotaan, mutta kesää kohti kiinnostus vaaleaa denimiä kohtaan aina kasvaa. iJeans-farkkuja on tarjolla sinisen eri sävyissä ja mustana.

Revittyjä malleja on sekä rohkeampaan että hillitympään makuun: kauttaaltaan revittyä, polvista revittyä ja paikoittain rei’ille kulutettua mallia.

Naisten vaatteita valmistetaan koossa S–XXL. Lahkeen pituus on aina 30 tuumaa, joten lahkeet ovat useimmille sopivasti nilkkamittaiset.

Farkkujen pariksi iJeans tarjoaa kevyitä neuleita ja farkkutakkeja.

– Pelkistetty iJeans-farkkutakki on valmistettu pehmeästä trikoofarkusta, joten sitä voi käyttää ympäri vuoden jakun tapaan. Materiaali ei tunnu jäykältä talvitakin alla, jos ei malta odottaa kesäkelejä, Paavilainen vinkkaa.

Kesää kohti valikoima täydentyy farkkushortseilla. Seuraava iJeans-mallisto ilmestyy alkusyksystä.

Kuvat: SOK MEDIA

Mitä mieltä sinä olet?