S-kassahihnat pyörivät juhannusaattona koko Suomessa 1

Katso oman juhannuskauppasi aukiolo S-kanavalta!

Juhannusaattona kaikki S-ryhmän ruokakaupat ovat auki ja palvelevat juhannuskansaa. Oman juhannuskaupan tarkan aukioloajan voi tarkistaa S-kanavalta.

Ostoksilla voi käydä huoletta myös juhannuspäivänä, jolloin auki on peräti yli 950 myymälää.

– Meidän kauppamme ovat tänä juhannuksena auki laajemmin kuin koskaan aikaisemmin. Juhannuksen voi aloittaa hyvin joustavasti, koska kaupassa voi käydä silloin, kun se itselle parhaiten sopii, suunnittelupäällikkö Ville Verronen S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo.

Kassahihna vangitsee 24 tuntia

Jos juhannuksena on puutetta tekemisestä, on monessa kaupungissa mahdollisuus käydä ostoksilla mihin vuorokauden aikaan tahansa: Yli 50 myymälää on auki 24 tuntia läpi juhannuksen.

Juhannusviikolla Prisma Seppälä Jyväskylässä sekä Prismat Kuopiossa ja Mikkelissä ovat auki 24/7 juhannusaattoon asti. Pääkaupunkiseudulla Prisma Kaari, Itäkeskus, Olari ja Kerava ovat auki 24/7 koko juhannusviikon.

Helsingissä Kannelmäen Prismassa voi halutessaan näyttää juhannusostoksensa koko kansalle, kun Hihna247 kuvaa kassahihnaa numero 26 juhannusaattona kello 16–04. Livelähetystä voi seurata ja kommentoida jokaisesta niemennotkelmasta Prisman Facebook-sivulla.

Kuva: Lari Lappalainen

Yksi vastaus artikkeliin S-kassahihnat pyörivät juhannusaattona koko Suomessa

Mitä mieltä sinä olet?