Helsingin keskustan Herkussa alkaa remontti – myymälä palvelee normaalisti 0

Helsingin keskustan Stockmann Herkussa tällä viikolla alkava remontti vie myymälää kohti asiakkaiden toiveiden toteuttamista. Rakennustöistä aiheutuu pientä häiriötä, mutta myymälää ei kuitenkaan suljeta remontin ajaksi.

Stockmann Herkku -ruokakaupat siirtyivät S-ryhmän osuuskauppojen omistukseen vuodenvaihteessa. Alkuvuodesta toteutettiin Kuuntelukevät-kierros, jossa perehdyttiin niin Herkun asiakkaiden kuin henkilökunnankin toiveisiin ja odotuksiin.

– Keskustan Herkun osalta selkein palaute koski myymälän sokkeloisuutta. Lähdemme nyt muuttamaan tätä. Lisäksi luvassa on yhtä ja toista herkumpaa, mutta siitä lisää tuonnempana. Pyrimme toteuttamaan remontin vaiheittain niin, että tästä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asiakkaille, toimialajohtaja Kimmo Nikula HOK-Elannosta toteaa.

Muissa Herkku-myymälöissä eli Tapiolassa, Itäkeskuksessa, Jumbossa, Turussa ja Tampereella muutostyöt käynnistyvät vaiheittain myöhemmin.

Kuva: Lari Lappalainen

Mitä mieltä sinä olet?