Suomen kuuluisin elintarvike 2019 – haku Suomalainen Menestysresepti -kilpailuun on nyt auki 0

Onko taskussasi kiinnostava tuoteidea?

Ilmoittaudu kilpailuun täällä

Haku pienille ja keskisuurille alan elintarvikealan yrityksille suunnattuun Suomalainen Menestysresepti -kilpailuun alkaa tänään ja jatkuu 30. marraskuuta saakka. Kilpailun voittajat nousevat S-ryhmän ruokakauppojen hyllyille elokuussa 2019. Kilpailun järjestävät S-ryhmän ruokakaupat ja Foodwest.

Menestysresepti-kilpailussa valokeilaan nousevat pienten ja keskisuurten valmistajien innovatiiviset uudet tuotteet. Tavoitteena on nostaa kiihdytyskaistalle kekseliäitä tuotteita ja tehdä samalla niistä Suomen kuuluisimpia elintarvikkeita.

– Pienemmille yrityksille Menestysresepti voi olla juuri sitä, mitä myös sijoittajat kaipaavat tai jopa ponnahduslauta kansainvälisille markkinoille, kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu SOK:n vähittäiskaupasta alleviivaa.

Kolmiportainen tie kaupan hyllyyn

Kilpailuun voivat osallistua yritykset, joilla on suomalainen Y-tunnus ja joiden liikevaihto on alle 15 miljoonaa euroa. Haussa on nimenomaan uusia, kekseliäitä tuotekonsepteja.

S-ryhmän kumppanina Suomalaisessa Menestysreseptissä toimii elintarvikealan asiantuntijapalveluyritys Foodwest. Järjestäjätahojen ammattilaiset valitsevat ensimmäisessä vaiheessa hakijoiden joukosta jatkoon 20 tuotekonseptia. Näiden joukosta ulkopuolisista asiantuntijoista koostuva raati valitsee 30.  tammikuuta 2019 finaalivaiheeseen 5-7 tuotekonseptia.

Finaalivaiheeseen pääsevät yritykset saavat sparrausapua tuotekehitykseen, tuotteen pakkausdesigniin, reseptiikkaan, tuotteen tarinaan ja markkinointiin kevään ja kesän 2019 aikana. Kilpailu huipentuu elokuussa 2019, jolloin Suomalainen Menestysresepti -voittajatuote ja mahdollisesti muita finalisteja nousee S-ryhmän kauppojen hyllylle.

Oikeudet tuotteiden omistukseen säilyvät täysimääräisesti mukaan lähtevillä yrityksillä.

.

Mitä mieltä sinä olet?