Ryhdy joulupukiksi ja lahjoita Prisman verkkokaupasta vähävaraisille lapsille 0

Klikkaa Prisman verkkokauppaan ja lahjoita jouluiloa!

Kuka tahansa voi helposti toimittaa joulupukin virkaa Prisman verkkokaupassa lahjoittamalla joululahjoja pääkaupunkiseudun vähävaraisille lapsille.

Pääkaupunkiseudun Hope ry ja Prisman verkkokauppa tekevät yhteistyötä nyt toista kertaa. Hope ry on suomalaisten äitien perustama järjestö, joka tukee vähävaraisia lapsia ja nuoria. Järjestöllä on toimintaa 20 paikkakunnalla.

Yhteistyön ideana on, että asiakkaat voivat lahjoittaa verkkokaupassa tekemänsä ostoksensa Hopelle, joka jakelee lahjat niitä tarvitseville.

– Viime vuonna asiakkaamme lahjoittivat lähes 2 000 tuotetta, eli ihmiset löysivät hienosti tämän mahdollisuuden lahjoittaa jouluiloa lapsille, verkkokaupan päällikkö Emilia Ala-Kurikka S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo.

Lahjat ehtivät perille, kun ne ostaa 11.12.2018 mennessä. Myös myöhemmin tulleet lahjoitukset toimitetaan perille.

Näin lahjoitat jouluiloa

Verkkokaupan sivuilla on tarkat ohjeet lahjoittamista varten sekä lahjavinkkejä.

– Lahjaksi voi ostaa minkä tahansa verkkokaupan tuotteen. Jotta lahjoittaminen ei jäisi ideasta kiinni, olemme koonneet yhteen suosittuja leluja ja lahjatoiveita, Emilia Ala-Kurikka kertoo.

Lahjoittaminen onnistuu, kun valitsee ostosten toimitustavaksi Hope ry:n. Tuotteet toimitetaan verkkokaupasta yhdistykselle, joka huolehtii lahjojen paketoinnista ja toimittamisesta vähävaraisille lapsiperheille.

Kuva: Hope ry

Mitä mieltä sinä olet?