S-ruokakaupat auki koko aurinkoisen pääsiäisen 0

S-ryhmän ruokakaupat ovat pääsiäisenä laajasti auki. Lähes kaikki S-ruokakaupat eli melkein 1 000 myymälää ovat auki koko pääsiäisen.

Pitkäperjantaina ja toisena pääsiäispäivänä monet myymälät pitävät ovensa auki pyhäaukioloilla. S-ryhmän 24/7 auki olevat myymälät pitävät ovensa alati auki myös pääsiäisenä. Oman pääsiäiskaupan tarkat aukioloajat kannattaa tarkistaa enakkooon S-kanavalta.

– Meillä on laajat aukioloajat niin arkena kuin pyhinäkin, jotta ihmisillä on vapaus asioida silloin, kun he haluavat ja silloin kun se heidän rytmiinsä parhaiten sopii. Ylipäänsä pitkät pyhät tarjoavat monille rauhallisen ajankohdan hoitaa asioita ja ostoksia esimerkiksi kevätpukeutumiseen tai kesän grillaustarvikkeisiin liittyen, suunnittelujohtaja Mika Lyytikäinen S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo.

Pääsiäisenä käy kauppa

Pääsiäiseksi on luvattu aurinkoista säätä ja se näkyy varmasti myös kaupoissa. Kiirastorstai on yksi vuoden suurimpia kauppapäiviä. Viime vuonna myös pitkäperjantaina oli vilkasta ja sen odotetaan olevan toinen iso kauppapäivä.

– Pääsiäinen on joulun jälkeen vuoden kakkosruokajuhla ja nyt sään vuoksi se on monelle myös grillauskauden avaushetki. Perinteisten juhlaruokien lisäksi kaupoista kannetaan ulos myös grilleja ja kesäisempiä grillausruokia, Lyytikäinen sanoo.

Kuva: SOK

Mitä mieltä sinä olet?